Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να περάσεις τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στον χειμώνα. Πριν όμως κατεβάσεις τα ζιβάγκο πουλόβερ και τα μάλλινα παντελόνια έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με mixing and matching καλοκαιρινών και χειμωνιάτικων μαζί. Ένα βασικό εργαλείο στους πειραματισμούς σου μπορεί να είναι και το blazer.

Το blazer μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα με shorts, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα και τα jeans σου έτσι ώστε να συνεχίσεις με τα καλοκαιρινά σου ρούχα αλλά να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο φθινόπωρο.  Παρακάτω θα βρεις οκτώ τρόπους για να συνδυάσεις το blazer τις επόμενες εβδομάδες προσαρμογής.

Mε denim shorts και λευκό t-shirt

Συνεχίζεις κανονικά με το denim shorts σου και το λευκό τοπ, απλά προσθέτεις ένα blazer (το λευκό είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή) και τα αξεσουάρ σου.
notyourstandard.com

Mε graphic tee και ankle boots

Είτε καρώ είτε μονόχρωμο δοκίμασε το blazer με jeans και graphic tee και τις ankle boots, τις πρώτες μέρες που τα σανδάλια πια δεν θα αρκούν.
cellajane.com

Mε λευκό παντελόνι

Μην αποσύρεις ακόμα το λευκό παντελόνι σου αφού μπορείς να το εκμεταλλευτείς με ένα cropped top και τα πέδιλά σου.
Christian Vierig

Με καρώ φούστα και sneakers

Κάνε mix διαφορετικών καρώ ή δοκίμασε ένα από τα δύο κομμάτια να είναι μόνοχρωμο. Συνδύασε όλο αυτό με ένα polo και τα sneakers σου.
www.wethepeoplestyle.com

 Mε slip dress

Τις πρώτες πιο δροσερές μέρες συνέχιζε να φοράς το slip, καλοκαιρινό σου φόρεμα μαζί με blazer και μείνε στο δίλημμα αν θα βάλεις sneakers ή τα πέδιλά σου.

Mε μαύρο top και ψηλά παπούτσια

Η πιο κλασική και αναμενόμενη επιλογή είναι το jeans σου με μαύρο top και ψηλά παπούτσια.

Με boyfriend jeans και μεταξωτό top

Μία καλή ευκαιρία να βάλεις το jeans σου μετά από τόσο καιρό (αν είσαι από εκείνες που το καλοκαίρι δεν φορούν jeans) και συνδύασέ το με το feminine μεταξωτό top σου. Τα αξεσουάρ είναι εύκολα αφού μπορείς να βάλεις statement σκουλάρια ή γυαλιά ηλίου και ουδέτερα χρώματα σε παπούτσια και στην τσάντα σου. Εναλλακτικά μείνε minimal στα κοσμήματα και κράτησε μία statement τσάντα.
Walk in Wonderland

Mε ριγέ πουκάμισο

Τις μέρες που το t-shirt δεν αρκεί δοκίμασε ένα κλασικό ριγέ πουκάμισο (ή ανδρικό) μαζί με ένα καρώ blazer και jeans.

featured photo: Christian Vierig