8 τροποι να μη κοιμηθεις στο γραφειο

class="size-full wp-image-78990" src="http://www.savoirville.gr/wp-content/uploads/AdobeStock_78824978-750x500.jpeg" alt="Man with beard in glasses sleeps in office on the table over laptop with coffee in hand" width="750" height="500" />

Λίγο εάν ξενύχτησες, λίγο ο καιρός, λίγο εάν μόλις έφαγες, θες να γείρεις στο γραφείο σου διακριτικά - διακριτικά και να πάρεις έναν μικρό αναζωογονητικό υπνάκο.

1. Βγες στο μπαλκόνι/ άνοιξε λίγο το παράθυρο/ πήγαινε μέχρι το περίπτερο Ο αέρας θα σε ξυπνήσει, το αίμα θα κυκλοφορήσει στις φλέβες και θα γεμίσεις ενέργεια. 2. Βρες ευκαιρία για να κάνεις ένα τσάι, να δουλέψεις λίγο με κάποιον συνάδερφο ή να κάνεις ένα τηλεφώνημα που χρειάζεται. Αν αποσπάσεις τη προσοχή σου από οθόνες και γράψιμο για λίγη ώρα το μυαλό σου θα μπει σε εγρήγορση και αυτό θα σε ξυπνήσει. 3. Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου. Κλασικό, απλό, γρήγορο και πρακτικό. 4. Γυμναστήριο πριν τη δουλειά. Εαν δεν πηγαίνεις πολύ νωρίς στο γραφείο κέρδισε ενέργεια με το να περπατήσεις έναν ζωηρό περίπατο, να τρέξεις ή να παρακολουθήσεις ένα πρωινό μάθημα γιόγκα ή αερόμπικ. 5. Άκουσε μουσική. Η μουσική θα ξυπνήσει τον εγκέφαλο σου και θα ενεργοποιήσει την συγκέντρωση σου. 6. Λίγη καφεΐνη. Αν και είναι προσωρινό το εφέ της, είναι κάποια λύση. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα μαύρο τσάι. 7. Μη τρως πολύ ζάχαρη.  Μείνε μακριά από γλυκά και επεξεργασμένα γλυκίσματα και δοκίμασε μερικές σταφίδες ή ξηρούς καρπούς ή φρούτο. Έχεις δίκιο να σκοτώνεις για μια σοκολάτα αλλά δε θα σε βοηθήσει καθόλου παρά μόνο θα σου κλέψει κι άλλη ενέργεια. 8.Μάσησε τσίχλα ή ένα παγάκι.  Αλλιώς βρες τρόπο να πάρεις έναν υπνάκο.
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.