Η πτώση της θερμοκρασίας και ο συννεφιασμένος ουρανός ήρθε αρκετά ξαφνικά και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι το καλοκαίρι τελείωσε! Έτσι, σιγά σιγά θα πρέπει να πακετάρουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, να τα βάλουμε πίσω στην ντουλάπα και να κάνουμε αρκετό χώρο για τα χειμερινά ρούχα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο διότι ως επί το πλείστον είναι πουλόβερ.

Τα πουλόβερ αποτελούν ένα αγαπημένο item των γυναικών γιατί παρέχουν ζεστασιά! Υπερμεγέθη, πολύχρωμα αλλά και ζιβάγκο, με το σωστό συνδυασμό μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία ξεχωριστή εμφάνιση χωρίς να έχεις δαπανήσει πολύ χρόνο.

#Classic jeans

1

Ο απόλυτος συνδυασμός ενός πουλόβερ είναι με ένα τζιν παντελόνι. Το τζιν παντελόνι είναι ένα all time classic κομμάτι που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Επίλεξε ένα έντονο σε χρώμα πουλόβερ όπως το κόκκινο ή το μουσταρδί που αποτελεί ένα top χρώμα για τη φετινή σεζόν.

#Midi skirt

2

Οι περισσότερες πιστεύουν ότι δε ταιριάζουν μαζί δύο oversized κομμάτια. Γράψτε λάθος! Φέτος, συνδύασε το αγαπημένο σου oversized πουλόβερ με μία μίντι φούστα σε φαρδιά γραμμή και πραγματοποίησε μία stylish εμφάνιση.

#Heritage checks

3

Η απόλυτη τάση της σεζόν τόσο σε παλτό όσο και σε παντελόνια είναι εδώ και σε περιμένει για να τη δοκιμάσεις. Συνδύασε το πουλόβερ σου με ένα παντελόνι με αυτό το print και εντυπωσίασε τους γύρω σου.

#Mini skirt

4

Όλες έχετε στην ντουλάπα σας μία μίνι φούστα και ίσως αναρωτιέστε αν μπορείτε να τη φορέσετε φέτος ή όχι. Η απάντηση είναι ναι! Μία μίνι φούστα με ένα πουλόβερ είναι πάντα ένας επίκαιρος συνδυασμός.

#The suit            

5

Δεν είναι απαραίτητο να συνδυάσουμε ένα μεσάτο κοστούμι με ένα λεπτό t-shirt ή ένα φανελάκι. Επίλεξε να αγοράσεις το σακάκι του κοστούμιου, ένα νούμερο μεγαλύτερο και φόρεσε το με το πουλόβερ σου. Διάλεξε ένα κοστούμι με έντονο print και ένα πουλόβερ σε ουδέτερο τόνο.