Διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το άρωμά σου

Επίσημα διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τα νέα αρώματα της σεζόν. Ωστόσο σήμερα θα δούμε διάφορους τρόπους για να τοποθετούμε το άρωμα μας.

Atomizer: Το θρυλικό αυτό applicator υπήρξε gold standard των αρωμάτων για τον προηγούμενο αιώνα. Κι όμως κάνει και πάλι την εμφάνιση του σε διάφορα συλλεκτικά αρώματα.

clear-crystal-glass-font-b-perfume-b-font-font-b-bottle-b-font-font-b-atomizer

Kabuki Fragrance: Με επιρροές από το Kabuki theater μιας άλλης εποχής, το πινέλο επιστρέφει φέτος μέσα από τη συλλογή του Byredo. Σε αυτή την εκδοχή το άρωμα χρησιμοποιείται σε μορφή πούδρας.

slide-1

Perfume Stick: Εκτός από το κλασικό άρωμα, η εταιρεία Derek Lam καινοτομεί με το νέο stick για μια πιο πρακτική εφαρμογή. Χρησιμοποίησε το κυρίως στους καρπούς για μεγαλύτερη διάρκεια.

slide-3

Hair mists: Το άρωμα δεν είναι απαραίτητο να «σταματά» στο σώμα. Υπάρχουν πλέον καινοτόμα hair mist που χαρίζουν ξεχωριστά αρώματα στα μαλλιά σου. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν τα hair fragrances από Jo Malone και Francis Kurkdjian.

jo-malone-london-star-magnolia-hair-mist-630x806

Dry oil: Η μακράν καλύτερη επιλογή γι’αυτή την περίοδο είναι τα ξηρά λαδάκια που ταιριάζουν εξίσου και στο σώμα αλλά και στα μαλλιά. Όπως το dry oil Cleria από τη Pharmasept.

cleria_dry_oil_630x4501_645_450

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.