Είναι γεγονός! Οι γραβάτες είναι από τους πιο εύκολους τρόπους για να προσθέσεις χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Ένα κλασικό κουστούμι με ένα άσπρο πουκάμισο και μια γραβάτα θα αποτελούν πάντοτε safe επιλογή αλλά υπάρχουν τόσοι τρόποι για να φορέσεις γραβάτα και μάλιστα κάθε μέρα. Τώρα μάλιστα τις μέρες των γιορτών, είναι η κατάλληλη στιγμή.

9805fbe4bfd6f0298723ed10f37b46c3 Αν χρειάζεσαι ένα χεράκι βοηθείας, ιδού:

1. O Κλασικός

classic Τον αναφέραμε και πιο πάνω. Φοριέται με κλασικό κουστούμι, μονόχρωμο, λευκό πουκάμισο και μονόχρωμη γραβάτα. Για πολλούς βαρετός τρόπος αλλά αν έχεις στυλ, διάβαινε. Επίσης μπορεί να διαλέξεις ένα κλασικό κουστούμι αλλά να θέλεις να κάνεις τη διαφορά. Κάνε λοιπόν τη διαφορά με μία ξεχωριστή γραβάτα. Βγες τελείως από τις αποχρώσεις του κουστουμιού και δώσε έμφαση!

2. Κλασικός με ένα twist

twist

Αν ακόμα βαριέσαι τις κλασικές γραβάτες, διάλεξε μία που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Με prints, floral, πουά είναι ιδανικές για να δίνουν το απαραίτητο twist στον ντύσιμό σου και στο αυστηρό σου κουστούμι.

3. Textures

textures

Αυτό σημαίνει παίζουμε με τις υφές και τα σχέδια. Δεν σημαίνει πως ένα tweed σακάκι απαιτεί απαραίτητα μονόχρωμο πουκάμισο και μια απλή γραβάτα. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και φτιάξε το απόλυτο mix n match.

4. Layering

layering

Η γραβάτα μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για το τέλειο layering. Ενδείκνυται για χειμωνιάτικες βόλτες!

Κι επειδή σε αγαπάμε και σε προσέχουμε, δες εδώ πως δένεται η γραβάτα η σωστή! 

9805fbe4bfd6f0298723ed10f37b46c3