Προσωπικά, αγαπώ τα κραγιόν και πάντα ανακαλύπτω μια διαφορετική απόχρωση του κόκκινου να προσθέσω στη συλλογή μου. Όπως πολλές από εμάς, πιστεύω πως απλά ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα μπορεί να σε σώσει από πολλές καταστάσεις. Φοριέται από το πρωί μέχρι και το άλλο πρωί (ξέρεις εσύ!) και μπορεί να σε γλιτώσει από περιπτώσεις που δεν ξέρεις πώς να βαφτείς.

Πώς όμως μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο κραγιόν για σένα με 100% επιτυχία;

Κάνε το μακιγιάζ σου πριν πας για ψώνια. Έτσι θα έχεις καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό θα σε βοηθήσει, επίσης, να διαλέξεις κάτι που σου αρέσει πραγματικά. Μιας και αν πας χωρίς να είσαι βαμμένη και αρχίσεις να ασχολείσαι με τους μαύρους κύκλους σου ή οποιοδήποτε άλλο beauty ζήτημα προέκυψε, δεν πρόκειται να σου αρέσει ποτέ καμία απόχρωση. Ακόμα και αν αντικειμενικά σου ταιριάζει τέλεια.

instagram/ penny antuar

Να διαλέξεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είσαι φαν του έντονου κόκκινου; Go for it! Το φοβάσαι, και θα προτιμούσες κάτι σε σκούρο καφέ; Ειδικά φέτος το φθινόπωρο είναι η ιδανική λύση. Ή μήπως σου αρέσει το nude lip; Μπορείς να διαλέξεις από εκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις. Το θέμα είναι να διαλέξεις εσύ πραγματικά. και Όχι να ακούσεις τι λένε οι άλλοι για σένα.

harpers bazaar

Προσοχή στο μάρκετινγκ. Πόσες φορές έχουμε λατρέψει ένα κραγιόν σε ένα μοντέλο ή μια ηθοποιό, και όταν το αγοράσουμε και το φορέσουμε είναι λες και κάνουμε αποκριάτικο μακιγιάζ; Το παν είναι να τεστάρεις! Δοκίμασε όσα σου αρέσουν. Και προσοχή: Όχι στο πάνω μέρος του χεριού όπως συνήθως! Το κραγιόν πρέπει να δοκιμάζεται στο εσωτερικό της παλάμης αλλά και στην άκρη των δαχτύλων (την ανοιχτόχρωμη πλευρά) για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

stylecaster.com

featured image: harpersbazaar.com