Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την τρίτη σεζόν The Bold Type

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την τρίτη σεζόν «The Bold Type»

Στο κείμενο υπάρχουν spoilers για τις δύο προηγούμενες σεζόν

Ξέραμε ούτως ή άλλως ότι η Kat (Aisha Dee), η Sutton (Meghann Fahy) και η Jane (Katie Stevens) θα επέστρεφαν στο Scarlet Magazine για μια τρίτη σεζόν του The Bold Type. Το θέμα, όμως, είναι πότε θα γίνει αυτό.

PHILIPPE BOSSE

Εδώ θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για την τρίτη σεζόν The Bold Type.

Release date

Μόνο δύο μήνες θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να επιστρέψει το The Bold Type. Η Fahy μοιράστηκε τα νέα στο Instagram account της τις προάλλες. Στις 9 Απριλίου θα γίνει η πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Υπάρχει νέο trailer;

Υπάρχει sneak peak.

Αλλά και trailer!

Προφανώς υπάρχει ακόμα φωτιά μεταξύ Sutton και Richard. Αλλά αυτό είναι και το μόνο πράγμα που μένει σταθερό αυτή τη σεζόν. Ένας νέος άντρας έρχεται για να διευθύνει το site του Scarlet και η Jan δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται και πολύ συμπαθητικός.

Επίσης, η Kat κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος; Θα είναι ικανή να διαχειριστεί αυτόν τον ρόλο παράλληλα με εκείνον της social media director; Βέβαια, δεν είναι ποτέ στο γραφείο της και δεν έχουμε ιδέα για το τι κάνει πραγματικά. Αλλά και πάλι...

Η Sutton; Σκοπεύει να αφήσει τα περιοδικά και να γίνει designer;

Νέα πρόσωπα;

Σύμφωνα με το Deadline, υπάρχουν δύο νέα μέλη στο cast του The Bold Type αυτή τη σεζόν: Οι  Peter Vack και Alexis Floyd.

Ο Vack θα παίξει τον Patrick Duchand, έναν "μαγνητικό, ατρόμητο και έξυπνο νέο εργαζόμενο στο Scarlet, ο οποίος ταράζει λίγο τα πράγματα". Στο μεταξύ, η Floyd θα υποδυθεί την Tia Clayton, μια "έξυπνη campain manager, υποψήφια δημοτική σύμβουλος".

Η Jane θα διαλέξει τον Pinstripe αντί για τον Dr. Ben;

Καλύτερα όχι, αλλά ποιος ξέρει; Έχουμε μείνει στη φάση που ο Pinstripe παραδέχτηκε επιτέλους τα συναισθήματά του για αυτή, ενώ ο Ben απέδειξε ότι θέλει να προσπαθήσει, αλλά και να τη βοηθήσει με το θέμα της γονιμότητάς της. Από ό,τι διαβάσαμε, όμως, στο Refinery 29 η Jane θα πάρει μια απόφαση στην τρίτη σεζόν.

PHILIPPE BOSSE


featured image: Freeform
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.