Ήδη από το όνομά της, η νέα σειρά του ΒΒC2, Trigonometry, μας βάζει στο θέμα. Γίνεται τρεις άνθρωποι μεταξύ τους να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον – ή τους άλλους;

Το Trigonometry έρχεται να μιλήσει για μια περίπτωση σχέσης που δεν έχουμε δει να συζητιέται και πολύ στις οθόνες μας. Η πολυσυντροφικότητα υπάρχει και όπως ακριβώς πολλά άλλα ζητήματα, αποτελεί ένα ταμπού θέμα συζήτησης. Στη σειρά θα δούμε πώς η ζωή ενός ζευγαριού αλλάζει όταν μπαίνει στην καθημερινότητά τους μία άγνωστη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων, βλέπουμε τη Gemma και τον Kieran να υποδέχονται τη νέα τους συγκάτοικο. Οι ισορροπίες αλλάζουν μέσα σε αυτό το διαμέρισμα και τελικά οι 3 τους θα σχηματίσουν μια σχέση, με όλη την ερωτική ένταση ή τον εκνευρισμό που αυτή θα επιφέρει.

Η νέα σειρά Trigonometry θα μας μάθει όσα δεν ξέραμε για την πολυσυντροφικότητα
radiotimes.com

Δημιουργοί της σειράς είναι o Duncan MacMillan και η Effie Woods, οι οποίοι πιστεύουν πολύ στη δουλειά τους και στη σειρά. Με το Trigonometry οι ίδιοι θεωρούν ότι αγγίζουν μια ακόμα περίπτωση σχέσης, λιγότερο γνωστής, με κατανόηση και χιούμορ. Μπορεί το Λονδίνο να μοιάζει με την πιο κρύα και αφιλόξενη πόλη για κάποιους, εκείνοι, όπως λένε, αποφασίζουν να μιλήσουν για την αγάπη. Σε αυτό έρχεται να συμμετάσχει και η δική μας Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη με τη σκηνοθεσία της. Τα σενάρια των MacMillan και Woods δεν ακολουθούν τους συνήθεις κανόνες και το ίδιο πρόκειται να κάνει και η Τσαγγάρη προσδίδοντας μια πιο κινηματογραφική ματιά στη σειρά.

Η νέα σειρά Trigonometry θα μας μάθει όσα δεν ξέραμε για την πολυσυντροφικότητα
radiotimes.com

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Gary Carr, η Thalissa Teixeira και η Ariane Labed. Τον Gary Carr τον είδαμε μάλιστα πρόσφατα στο Modern Love και απλά ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε. Για εκείνον, όπως μαθαίνουμε από το Radio Times, αυτό το πρότζεκτ μοιάζει πολύ ιδιαίτερο, πόσο μάλλον να δουλεύει πλάι σε αυτούς τους συνεργάτες. Η Thalissa Teixeira υποδύεται τη σύντροφο του αρχικά στη σειρά και είναι το ίδιο ενθουσιασμένη με το Trigonometry. Όσο για την Ariane Labed, είναι εκείνη που έρχεται να συμπληρώσει το ζευγάρι. Εκείνη μάλιστα έχει ξαναδουλέψει με τη Τσαγγάρη στην ταινία Attenberg, οπότε η επιτυχία και αυτή τη φορά είναι εγγυημένη.

Κρίνοντας από τις πρώτες εικόνες, το Trigonometry θα φέρει κάτι διαφορετικό στις οθόνες μας. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να ακουστεί. Περίμενε νέα μας όταν μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Featured Image: radiotimes.com