Προφανώς έχεις στο μυαλό σου εκείνες τις γυναίκες που είναι απόλυτα stylish συνεχώς. Ναι, και εμείς. Είναι οι γυναίκες που μιξάρουν ρούχα και φτιάχνουν looks που δε θα μπορούσες καν να σκεφτείς. Το αποτέλεσμα; Ανεπιτήδευτα cool με συνδυασμούς polka dots και ριγέ στοιχείων που εσύ μέχρι ένα λεπτό πριν νόμιζες ότι δε συνδυάζονται με τίποτα. Προφανώς υπάρχει κάποιο trick που χρησιμοποιούν.

Θέλεις να μάθεις το μυστικό τους;

Πέρα από την αίσθηση του στυλ τους, ακολουθούν και ένα κανόνα: τον third-piece rule.

Η κεντρική ιδέα είναι πως κάθε υπέροχος στυλιστικός συνδυασμός αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία. Αν τα βασικά κομμάτια σου, όπως το παντελόνι και το top σου θεωρούνται το πρώτο και το δεύτερο στοιχείο, τότε ένα τρίτο στοιχείο/item θα δώσει κάτι extra στο σύνολό σου και θα το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Το trick μόδας των 10 που θα αναβαθμίσει όλες τις εμφανίσεις σου
fashion

Για παράδειγμα, αν φοράς jeans και ένα λευκό T-shirt, συνδύασε τα με ένα blazer. Μια statement τσάντα και ιδιαίτερα σκουλαρίκια ή μια ζώνη θα αναβαθμίσουν την κατά τα άλλα minimal εμφάνισή σου.

Τα καλά νέα είναι πως ακόμα και αν δε μπορείς να σε φανταστείς να φοράς ένα φόρεμα πάνω από το παντελόνι σου και να νιώθεις μέρος του feed του Sartorialist, τουλάχιστον ξέρεις πώς να γίνεις πιο stylish με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

featured image: Fashionista