Το 2015 φεύγει και μαζί του πολλές τάσεις που αγαπήσαμε ή μισήσαμε. Ωστόσο, κάποια από τα trends που έκαναν την εμφάνισή τους μέσω διάσημων bloggers, fashion editors και προτάσεων σχεδιαστών, ήρθαν για να μείνουν χάρη στη δημιουργικότητα και στον εύκολο τρόπο που μπορούμε να τα αναπροσαρμόσουμε και πάνω μας.

  • Μανίκια σε σχήμα καμπάνας
sv_bellsleeves

Αυτό το σχήμα δεν ανήκει πια μόνο στα boho style παντελόνια. Τα πρότεινε ο οίκος Celine και έπειτα ακολούθησαν fashion lovers ανά τον κόσμο.

  • Φόρεμα με παντελόνι
sv_dressoverpants

Η τολμηρή Leandra Medine ήταν η πρώτη που έκανε την κίνηση να φορέσει το φόρεμά της με τζιν όχι σε μία μόνο εμφάνιση αλλά σε πολλές, παρουσιάζοντας κάθε φορά το πόσο εύκολα μπορείς να μετατρέψεις ένα επίσημο φόρεμα σε πιο casual. Εν συνεχεία, πολλές εξίσου τολμηρές κοπέλες το δοκίμασαν τραβώντας έτσι όλα τα φλας των street style φωτογράφων πάνω τους.

  • Πουκάμισο ανάποδα και ξεκούμπωτο
sv_shirtbackwards

Ποιος δεν εντυπωσιάστηκε όταν είδε την fashion editor του βρετανικού Glamour, Natalie Hartley, με πουκάμισο φορεμένο ανάποδα και σχεδόν ξεκούμπωτο, το οποίο απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η Vanessa Jackman; Αυτή ήταν η τάση που σίγουρα πολλές δοκίμασαν και λάτρεψαν, γιατί ποια δεν έχει στην ντουλάπα της έστω ένα πουκάμισο για να το εναρμονίσει με το προσωπικό της στυλ;