Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τα 5 trends στα φρύδια που θα κυριαρχήσουν το 2020!

Shadow effect

Το φυσικό σου σχήμα και η πυκνότητα των φρυδιών σου θα παίξουν ένα μεγάλο ρόλο στο shadow effect. Με αυτή την τάση θα τα σχηματίσεις απαλά και θα δώσεις μία 3D υφή. Απλό και εύκολο! Για να το καταφέρεις αυτό θα περάσεις ένα ελαφρύ χέρι, πούδρας για τα φρύδια, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες και τα περιγράμματα. Θα δώσει διάσταση και θα καλύψει οποιαδήποτε κενά.

Tone it Down 

Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τα έντονα φρύδια όπως της Cara Delevingne. Από τα πιο σκούρα, πιο έντονα φρύδια θα πάμε σε κάτι πιο διακριτικό. Για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστείς μολύβι φρυδιών με ένα χρώμα λίγο πιο ανοιχτό από τα φρύδια σου. Θα βρεις μια φυσική χρωματική απόχρωση.

The Chalamet

Λεπτές και κομψές γραμμές. Ένα αβίαστο look, νεανικό και πολύ εύκολο στη συντήρηση. Ο σκοπός σε αυτή την περίπτωση είναι να φέρεις πιο κοντά τα φρύδια σου μεταξύ τους. Θα επικεντρωθείς στο να δώσεις έμφαση με το μολύβι σου στην αρχή των φρυδιών σου για να φαίνονται πιο πυκνά και πιο μακριά. Ένα επιμελώς ατημέλητο look για το frame του προσώπου σου.

Dewy Brows 

Θυμάσαι το υγρό look στη σκιά ματιών; Κάτι τέτοιο έχε στο μυαλό σου και εδώ. Θέλουμε γυαλιστερό, δροσερό αποτέλεσμα. Για να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις πολλά στην ήδη υπάρχουσα ρουτίνα σου. Θα τα βάψεις κανονικά με το μολύβι σου και θα προσθέσεις ένα καθαρό gel σταθεροποίησης με glossy effect.

Windswept

Στην προκειμένη περίπτωση θα τα χτενίσεις διαγώνια προς τα πάνω. Αυτό θα κάνει τα φρύδια σου να φαίνονται πιο μακριά και δημιουργεί ένα ήσυχο windswept look. Πρόσθεσε ένα καθαρό gel σταθεροποίησης για να μείνουν στη θέση τους όλη τη μέρα. 

Featured image: Elle Australia