Ένα νέο trend βρίσκεται στη πόλη και προκαλεί να το φορέσεις. Ο λόγος για τις μακριές πουκαμίσες που έρχονται να εντυπωσιάσουν σε κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση. Οίκοι μόδας όπως DKNY, Michael Kors & Gucci αντικατέστησαν το κλασσικό πουκάμισο και μας πρότειναν ότι φέτος θα το φορέσουμε ως φόρεμα. Έτσι, τα δροσερά αυτά υφάσματα άλλοτε σε φαρδιά γραμμή και άλλοτε σε ίσια έρχονται να αντικαταστήσουν τα κλασσικά σου φορέματα και να γίνουν η νέα σου εμμονή. Συνδυασμένα με παντελόνι από κάτω και λίγο ανοιχτά μπροστά άλλοτε με sneakers και άλλοτε με loafers δίνουν στυλ έτσι απλά στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Παρακάτω θα πάρεις ιδέες  για το πώς να φορέσεις το νέο trend της Άνοιξης.

#ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΕΥΚΟ

shirt-dress-street-style-11

Το κλασσικό λευκό σου πουκάμισο φέτος έρχεται να φορεθεί ως φόρεμα. Συνδυασμένο με χρυσά αξεσουάρ και έντονα πέδιλα αποτελεί μια κομψή επιλογή για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Το πρωί φόρεσε το με sneakers σε έντονα χρώματα και πολλά αξεσουάρ.

#ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΡΟΖ

TREND ALERT: Shirtdresses

Παγωτό γρανίτα, φράουλες και ένα oversized shirt στις αποχρώσεις του ροζ δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Τι λες;

#ΕΝΑ JACKET ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

TREND ALERT: Shirtdresses

Το κλασσικό σου biker jacket φορεμένo πάνω από ένα oversized shirt είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις πρωινές δροσερές σου βόλτες στη πόλη. Άλλοτε σε μαύρο και άλλοτε σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα αποτελεί #ootd.

#ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ STREET STYLE

TREND ALERT: Shirtdresses

ΕΔΩ, έρχεται το απόλυτο street style. Ο λόγος για το πουκάμισο φορεμένο πάνω φούστα. Τα πολλά αξεσουάρ αποτελούν must για να κορυφώσουν αυτό το σύνολο. Άνοιξε απλά τα κουμπιά μπροστά και δέσε μια λεπτή ζώνη στη μέση. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.