Ανακαλύπτοντας τα trends της φετινής σεζόν, βρήκαμε άλλο ένα το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των αξεσουάρ. Η ζώνη αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που πολλές γυναίκες εντάσσουν στο ντύσιμό τους είτε επειδή τις βολεύει είτε επειδή τους δίνει στιλ. Φέτος, οι ζώνες γίνονται όσο πιο μακριές φαντάζεσαι, φτάνοντας μέχρι τους αστραγάλους ή ακόμη και μέχρι το έδαφος.

Έχουμε ήδη δει διάσημα μοντέλα όπως η Gigi Hadid και η Kylie Jenner, fashionistas και γκουρού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, να επιλέγουν το συγκεκριμένο trend. Η μακριά ζώνη είναι σίγουρα μια λεπτομέρεια που θα φέρει επανάσταση στο ντύσιμό σου αν τη συνδυάσεις σωστά, καθιστώντας τη μία πολύ δροσερή ιδέα.

#1 Με παλτό

1

Αν έχεις επιλέξει ένα παλτό χωρίς κουμπιά ή φερμουάρ, τότε μία ζώνη γύρω από τη μέση σου θα σε κρατήσει συνάμα ζεστή αλλά και στιλάτη. Αλλά ακόμα και για εσένα που έχεις επιλέξει ένα παλτό με κουμπιά, μη διστάσεις να τη χρησιμοποιήσεις.

#2 Με μίνι φούστα

2

Η αντίθεση κοντής φούστας με μακριά ζώνη είναι ένας πολύ ταιριαστός συνδυασμός. Προτίμησε φούστα σε έντονες αποχρώσεις και ζώνη σε πιο ουδέτερες.

#3 Με τζιν

3

Το παντελόνι και η ζώνη πάνε πακέτο διότι αποτελούν ένα διαχρονικό συνδυασμό. Άφησε στην άκρη την κλασσική σου ζώνη και επίλεξε μία μακριά με σχέδια.

#4 Με μάξι φόρεμα

4

Αν έχεις αγοράσει ένα φαρδύ φόρεμα, τότε μπορείς να το κάνεις μεσάτο με τη χρήση μιας ζώνης.

Photos: pinterest \  theblondesalad.com