Η μόδα επιτάσσει για αυτό το καλοκαίρι ένα ακόμη ιδιαίτερο trend που δεν είναι άλλο από τους κόμπους στα ρούχα. Το συγκεκριμένο trend εμφανίστηκε στις πασαρέλες πολλών διάσημων σχεδιαστών στις κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 και παρόλο που στην αρχή δεν τράβηξε την προσοχή πολλών fashionistas, πλέον αποτελεί αγαπημένο και δημοφιλές trend της σεζόν που διανύουμε.

knots-5

Ωστόσο, οι κόμποι στα ρούχα δεν αποτελούν ένα καινούριο trend καθώς τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι γυναίκες που μετατρέπουν ένα απλό t shirt σε crop top, δένοντας απλά ένα κόμπο. Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές υποστηρίζουν ότι κόμποι δε δένονται μόνο στις μπλούζες αφού ψηφίζουν ομόφωνα περίτεχνους κόμπους σε μανίκια, παντελόνια, φούστες ακόμη και σε παπούτσια.

Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο trend, δε χρειάζεται να χαλάσεις πολλά χρήματα αφού μπορείς να βρεις πολλές επιλογές σε οικονομικά brands. Όμως, αν δε θες να ξοδέψεις χρήματα, τότε μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου το συγκεκριμένο trend, χωρίς κόπο, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα στο ντύσιμό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι έμπνευση και όρεξη για μια απλή και statement εμφάνιση.

knots-7 knots-6 knots-4

knots-3

knots-1knots-2