Το επόμενο διάστημα και μέχρι να έρθει για τα καλά το κρύο θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε trench coat, blazer και duster coat για να ζεσταίνεσαι νωρίς το πρωί και μόλις βραδιάζει. Τα πανωφόρια που θα αξιοποιήσεις όσο είναι φθινόπωρο, τις πιο ζεστές μέρες του χειμώνα και νωρίς την άνοιξη, θα τα αγοράσεις τώρα.

Trench Coat Κλασικό και διαχρονικό. Θα το βρεις σε βασικά χρώμα όπως μαύρο, μπεζ, χακί. Αρχικά σχεδιάστηκε για τον βρετανικό στρατό την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και στα σύγχρονα χρόνια η αναβίωση του δικαιωματικά ανήκει στον οίκο Burberry. Φόρεσε το με casual outfit, στενά jeans και ankle boots.

trench-coat Blazer Διαδεδομένο look της δεκαετίας του΄80 με καλύτερη του στιγμή όταν φορέθηκε ως oversized blazer. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος να φορέσεις το σακάκι, το ύφασμα του θα σου καθορίσει την εποχή και εσύ μπορείς να διαλέξεις το χειμώνα ψαροκόκκαλο ή καρώ ενώ την άνοιξη και το φθινόπωρο χρώμα. Με ό,τι κι αν το φορέσεις είσαι safe.

2-sneakers-with-structured-blazer-and-casual-outfit Duster Coat Η πιο απλή εκδοχή για πανωφόρι είναι το duster coat που θυμίζει ρόμπα. Ελαφρύ, μακρύ, συνήθως χωρίς κουμπιά, με ζώνη ή ανοιχτό είναι πρακτικό και εύκολο. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά μήκη διαλέγοντας ένα πολύ μακρύ συνδυάζοντας το με cropped παντελόνι ή μίντι φούστα ή ένα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο για να το φοράς με φούστα, σορτς και στενό παντελόνι.

3-spring-lengths-weworewhat