Υπάρχει κάτι που είτε είσαι διάσημος εκατομμυριούχος και ταξιδεύεις με ιδιωτικό jet είτε είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος και ταξιδεύεις με low cost πτήσεις το μυστικό είναι κοινό.

Ο Αυστραλός Chris Hemsworth κι η σύζυγός του Elsa Pataky βρέθηκαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και μας έκαναν να σκεφτούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρακτική, που κάθε ζευγάρι μπορεί να ακολουθήσει: Kάντε διαφορετικά πράγματα όσο περιμένετε στο αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει κι η The Daily Mail, το ζευγάρι, πριν πετάξει, τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, “Φαινόταν να περπατά στο κτίριο του αεροδρομίου ξεχωριστά, πριν τελικά συναντηθούν στην πύλη αναχώρησης”.

‘Μe-time’ πριν από ταξίδι θα μπορούσε να το πει κανείς

Κι ενώ ο Chris και η Elsa ίσως να το έκαναν για να αποφύγουν τα ΜΜΕ, το κόλπο του να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να βολτάρεις στο αεροδρόμιο και να δώσεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου πριν μπείτε στο αεροπλάνο μοιάζει να είναι ό,τι πρέπει για λίγο έξτρα πρωτοτυπία στη σχέση.

Στην πραγματικότητα, αυτή η τακτική μοιάζει να ακολουθείτε κι από άλλα διάσημα ζευγάρια. Η Gwenyth Paltrow και ο νέος σύζυγός της Brad Falchuk, οι Gillian Anderson και Peter Morgan και ο Bacher Tim Robards και η σύζυγος του Anna Heinrich, έχουν δηλώσει ότι συχνά δίνουν απευθείας ραντεβού στο αεροδρόμιο, πριν από ένα ταξίδι.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον καλό σου δώσε ραντεβού απευθείας εκεί. Αν αυτό δεν είναι πρακτικό, μόλις φτάσετε χωριστείτε και δώστε ραντεβού την ώρα της αναχώρησης, όπως ο Chris και η Elsa.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) στις

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

 featured image: socialitelife.com