Προχτές το απόγευμα είδα στο News Feed μου μια σόλα που έλεγε Andy. Εκείνη την στιγμή ήξερα μόνο δύο πράγματα: 1. Ότι η σόλα αυτή ήταν της Vans και 2. ότι ο Andy είναι το παιδάκι από το Toy Story.

Σήμερα λοιπόν, το σαγόνι έκλεισε και άνοιξε το πορτοφόλι (μου, δεν ξέρω για σένα) γιατί με το που είδα την συλλεκτική αυτή συλλογή της Vans ήθελα να τρέξω να φωνάξω “ΔΙΚΑ ΜΟΥ”. Γιατί μια συνεργασία της Vans με την Disney και την Pixar για μια παγκόσμια συλλογή κατευθείαν από το κουτί με τα παιχνίδια ήταν ότι ακριβώς έλειπε από την ζωή σου.

Αυτή η σειρά, είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσεγγίσει όλες τις ηλικίες που αγάπησαν και αγαπούν ακόμη το Toy Story, συμπεριλαμβάνοντας παπούτσια για παιδιά και ενήλικες, κάποια ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του Andy.

Είτε θέλεις να πετύχεις το καουμπόικο στυλ του Woody, είτε το υπεργαλαξιακό στυλ του Buzz Lightyear, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Κάποια από τα σχέδια έχουν φωτεινά χρώματα, όπως το πράσινο και κάποια άλλα είναι πιο “συντηριτικά”, όλα όμως είναι ιδιαίτερα όμορφα. Πως μπορείς όμως να τα κάνεις δικά σου;

Πολύ απλά. Στέλνεις ένα μήνυμα στην Vans και ρωτώντας πας στη Ρώμη. Γιατί σου απαντούν άμεσα.

Παρακάτω μπορείς να πάρει μια γεύση:

Φωτoγραφίες: Vans