Η Toni Collette και το Netflix επιστρέφουν ως συνδυασμός. Η ηθοποιός που μέσα σε όλα λατρέψαμε και στο Unbelievable θα συνεργαστεί για ακόμα μια φορά με την πλατφόρμα σε μια νέα δραματική σειρά με τίτλο Pieces of Her.

Όσα ξέρουμε ως τώρα για τη σειρά

Το Pieces of Her θα είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Karin Slaughter. Η πλοκή θα αφορά την Andy Oliver και τη μητέρα του, Laura (Collette), μετά από ένα απρόσμενο περιστατικό βίας. Αυτό το περιστατικό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα σε μια πόλη της Georgia που μέχρι τότε ήταν ήσυχη. Όταν πρόσωπα από το παρελθόν της μητέρας της αρχίζουν να εμφανίζονται, η Andy θα αναγκαστεί να βγει στο κυνήγι, κάνοντας ένα τεράστιο ταξίδι. Μέσα από όλα αυτά, θα μάθει πράγματα για ένα σκοτεινό και κρυμμένο σημείο στο παρελθόν της οικογένειάς της.

Το σενάριο έχει αναλάβει η Charlotte Stoudt του Homeland. Το εκπληκτικό είναι πως όλη η δημιουργική ομάδα αποτελείται μόνο από γυναίκες. Αυτό που ήδη ξέρουμε είναι πως η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το πότε θα είναι διαθέσιμη για προβολή.

Παρόλο που φαίνεται κόντρα ο ρόλος της στο Pieces of Her σε σχέση με εκείνον της δυναμικής ντετέκτιβ του Unbelievable, δε μπορούμε παρά να είμαστε σίγουρες πως θα μας κάνει να χειροκροτούμε μπροστά στην οθόνη με την ερμηνεία της. Ναι, για ακόμα μια φορά.

featured image: ComingSoon