Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε την πόλη με τα πιο extreme και ιδιαίτερα outfits αυτή θα ήταν σίγουρα το Τόκιο. Εκεί θα δεις τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς σε ρούχα και αξεσουάρ καθώς το hairstyling έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Από μαύρα κραγιόν μέχρι πολύχρωμες πλεξούδες, η μόδα χαρακτηρίζεται το κύριο συστατικό της πιο επιτυχημένης συνταγής. Ένα ιδιαίτερο μείγμα που αν το τολμήσεις θα πετύχεις τα πιο ανατρεπτικά outfits.

Παρακάτω θα πάρεις έμπνευση από την πιο ιδιαίτερη Εβδομάδα Μόδας στο Tόκιο για την Άνοιξη του ’18.

#BILLY JEAN IS BACK

Φέτος φόρεσε το jean jacket σου πάνω από το κουστούμι σου. Ένας σύγχρονος και ανατρεπτικός συνδυασμός που συνδυάζει το formal με το casual wear.

Τα street syles της άνοιξης

#RAINBOW IS BACK

Από μαλλιά παστέλ μέχρι ρούχα, ένα είναι σίγουρο, φέτος η Άνοιξη θα έρθει πιο νωρίς αφού το mix & match των χρωμάτων είναι ένα από τα κύρια trends της σεζόν. Δίπατα flatforms φέτος έρχονται σε δίχρωμους συνδυασμούς που συνδυάζονται με τα πιο ιδιαίτερα outfits.

Τα street syles της άνοιξης

#ΜΙΧ & ΜΑΤCH ALERT

Το Τokyo χαρακτηρίζεται για τους πιο περίεργους mix & match συνδυασμούς. Μη φοβάσαι να τολμήσεις μια λεοπάρ φούστα με ένα print jacket ή φούτερ. Extra Tip: Επέλεξε μια έντονη μονόχρωμη τσάντα με ένα από τα χρώματα που φοράς και το στυλ σου θα  απογειωθεί.

Τα street syles της άνοιξης

# PAJAMA PARTY

Αγαπημένο trend, το pajama style έρχεται να ξαναφορεθεί. Συνδυασμένο με  αρβυλάκια και leather αξεσουάρ σε προσκαλεί στο πιο ανατρεπτικό pajama party στους δρόμους του “street style”. Trend alert: Ένα blazer σε αντρική γραμμή θα απογειώσει το στυλ σου.

Τα street syles της άνοιξης