Μπορεί να είσαι από τους ανθρώπους που ρωτάνε κάθε νέο άτομο που γνωρίζουν “τι ζώδιο είσαι;” αλλά τελικά συγκρατείς τις απαντήσεις τους; Γιατί εάν τις συγκρατούσες θα ήξερες τώρα ποιο είναι το ζώδιο που έχεις συναντήσει πιο συχνά στη ζωή σου και ποιο λίγο πιο σπάνια.

Ποιο είναι λοιπόν το ζώδιο που έχεις συναντήσει ή θα συναντήσεις περισσότερες φορές στη ζωή σου;

Σύμφωνα με μια έρευνα από την Time, οι πιο συνηθισμένες ημέρες για να γεννηθεί κάποιος είναι μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 20 Σεπτεμβρίου. Και ακόμα και εάν δεν είσαι αστρολόγος λογικά γνωρίζεις πως αυτές οι ημερομηνίες ανήκουν στη σεζόν του Παρθένου.

Αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες να μην έχεις κάποιον Παρθένο στη ζωή σου είναι ελάχιστες. 

Δεδομένου ότι είναι τόσο συνηθισμένοι, πολλές φορές κατηγορούνται ότι είναι λίγο βαρετοί. Η αλήθεια είναι όμως πως είναι απλά προσγειωμένοι και αυτό τους βοηθάει να παραμένουν συναισθηματικά και ψυχικά ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει επίσης πως είναι αρκετά επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που βάζουν στη ζωή τους.

Οι Παρθένοι κυβερνούνται από τον Ερμή, αυτό σημαίνει ότι είναι τρομερά έξυπνοι και επικοινωνιακοί. Αντιμετωπίζουν όλες τις καταστάσεις σχετικά ψύχραιμα και δύσκολα χάνουν τον έλεγχο.

Παρόλο που είναι το πιο συνηθισμένο ζώδιο, ο Παρθένος είναι θα λέγαμε μοναδικός. Μπορεί να μην είναι τόσο μυστηριώδης όσο ο Σκορπιός ή τόσο διασκεδαστικός όσο ο Λέων, αλλά είναι απαραίτητος για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Χωρίς την εργατική και ενθαρρυντική στάση του, όλοι θα νιώθαμε πως θα χανόμασταν μέσα στο χάος της καθημερινότητας.

Εάν χρειάζεσαι επίσης έναν ηγέτη στη δουλειά σου, ένας Παρθένος είναι ιδανικός. Ταιριάζει τέλεια σε κάθε ρόλο και πάντα βοηθάει τους άλλους. Έχει μια φυσική ανάγκη να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Συνήθως ένας Παρθένος εργάζεται ως  ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός ή νοσηλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς διαχειρίζεται κάθε ζώδιο τον θυμό του