Είναι τάση είναι trend και έχει αγαπηθεί από όλες τις fashion bloggers! Οι κάλτσες με ιδιαίτερα μοτίβα – ή και όχι – αποτελούν ένα συν στις στιλιστικές μας επιλογές! Φυσικά δεν μιλάμε για τις κάλτσες εκείνες που κρύβαμε καλά μέσα από τα παντελόνια αλλά για εκείνες που φοράμε και θέλουμε να βγάζουν μάτι! Για τις κάλτσες εκείνες με τις καρδούλες, τα λουλούδια και τα αστεράκια που θα φορέσουμε με τα oxford shoes μας και θα κάνουμε και σταυροπόδι για να σηκωθεί το μπατζάκι και να φανεί καλύτερα!

Μεγάλη αγάπη και αδυναμία βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην τρέφουμε και για εκείνες τις μονόχρωμες, λεπτές, μαλακές καλτσούλες που κάνουν αντίθεση ή συνδυασμό με κάποιο άλλο ρούχο που έχουμε επιλέξει! Πόσο αντίθετο και ταυτόχρονα ταιριαστό το πάντρεμα ενός τζιν παντελονιού με κόκκινες κάλτσες και μαύρα πέδιλα! Ναι με πέδιλα!

to-trend-pou-agapoun-oi-fashion-bloggers-savoir ville

Το πιο λατρευτό δε και ακόμα πιο cute η επιλογή ενός φορέματος ή μιας φούστας με τις πιο αγαπημένες σας κάλτσες! Και η επιλογή του παπουτσιού μην σας τρομάζει, ψηλοτάκουνα, oxford ή sneakers όποιο και να επιλέξετε σίγουρα θα συνοδεύσει άψογα το όλο look!

Για τις βροχερές εκείνες ημέρες βέβαια που δεν αργούν να έρθουν και η επιλογή της γαλότσας θα είναι απαραίτητη θα ευχαριστηθείς να φοράς της μακριές εκείνες κάλτσες με την χοντρή πλέξη και τις παστέλ απόχρώσεις!