Όποιος έχει περάσει την φάση των πρώτων, δεύτερων ακόμα και τρίτων ραντεβού, ξέρει πολύ καλά πως η διαδικασία για να επισημοποιηθεί μια σχέση, είναι αρκετά δύσκολη. Και όσο συνεχίζεις να βγαίνεις με κάποιον, να μιλάτε όλη μέρα και γενικότερα να είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, τόσο περισσότερο δυναμώνουν τα συναισθήματα.

Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σκοτάδι και δεν ξέρεις άμα απλά βγαίνετε ή έχετε κάτι πιο σοβαρό, τα παρακάτω σημάδια θα σε πείσουν ότι μάλλον έχετε περάσει το στάδιο των ραντεβού και οδεύετε στο μονοπάτι της σχέσης.

#H νύχτα σας βρίσκει μαζί

Έχετε κανονίσει να βγείτε μαζί για ένα χαλαρό ποτό. Μόνο που δεν μένετε σε αυτό. Πλέον μετά από κάθε έξοδό σας, περνάτε την νύχτα μαζί. Παλιότερα, ένα κλασικό Σάββατο για σένα ήταν να βγεις σε ένα κλαμπ, να χορέψεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Αυτό όμως έχει αλλάξει, αφού υπάρχει αυτός.

#Αναφέρεστε στο μέλλον 

Στο δικό σας μέλλον. Το κοινό. Κάνετε σχέδια, όνειρα, βάζετε κοινούς στόχους. Αυτό σημαίνει πως ο ένας υπολογίζει τον άλλον στα μελλοντικά του σχέδια και πλέον λειτουργείτε ως σύνολο και όχι ως μονάδα. Δεν νομίζεις πως αυτό είναι από τα πιο σημαντικά σημάδια;

#Οι πρώτες γνωριμίες

Μόνο η ιδέα του να συναντήσεις τους φίλους και ειδικότερα την οικογένειά του σε φέρνει σε άβολη θέση ειδικά αν βρίσκεστε ακόμα στις αρχές. Όμως και μόνο που στο προτείνει αυτό, σημαίνει ότι δεν σε βλέπει ως ακόμα μια κοπέλα που περνάει καλά. Μπορείς να πειστείς ότι είσαι σε μια σοβαρή σχέση όταν συνειδητοποιήσεις ότι ξέρεις τα μικρά ονόματα όλων των φίλων του-και έχει και πολλούς.

#Κεφάλαιο: Ζήλια

Όταν αρχίζει να σου εκδηλώνει μικρά και αθώα δείγματα ζήλιας, τότε πρέπει να χαρείς όσο και αν αυτό σου την σπάει. Η ζήλια -σε λογικά πλαίσια πάντα- είναι η μεγαλύτερη ένδειξη ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Το επόμενο στάδιο βέβαια είναι να μην υπάρχει καθόλου η ζήλια στην σχέση σας. Τότε θα έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου η ασφάλεια που θα νιώθει ο ένας για τον άλλον θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την ζήλια.