Μερικές εβδομάδες πριν, το 27χρονο μοντέλο Liza Golden-Bhojwani, ανάρτησε στο προσωπικό της account στο Instagram μια φωτογραφία η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, μας δείχνει το σώμα της πως ήταν όταν δέσποζε στις πασαρέλες και πως είναι τώρα. Και φυσικά αυτό έφερε θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις. Όπως έγραψε και η ίδια : «Στη δεξιά φωτογραφία είμαι εγώ όπως είμαι σήμερα. Το σώμα μου όπως ακριβώς είναι. Δεν είναι τέλειο, δεν είναι για επιδείξεις, δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι το σώμα μου και η ψυχή μου ευφραίνεται. Γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα αλλά είναι και φορές που δεν κάνω γυμναστική εξαιτίας τραυματισμών ή επειδή ταξιδεύω. Και ξέρετε κάτι; Είμαι μια χαρά».

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ποια είναι η Liza Golden-Bhojwani;

Η Liza γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Texas ενώ στην ηλικία των 6 μετακόμισε στο New Jersey. Όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, όνειρό της ήταν να γίνει κτηνίατρος γιατί έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα. Βέβαια η ζωή της τα έφερε διαφορετικά-όπως γίνεται τις περισσότερες φορές- αφού η μητέρα της επέμενε πως ο μοναδικός δρόμος για αυτήν είναι το modelling. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο, γράφτηκε σε ένα κολέγιο και κατέληξε να σπουδάζει νοσηλευτική. Και επειδή πλήρωνε μόνη της την σχολή της και τα tips από την καφετέρια που δούλευε δεν ήταν ποτέ αρκετά, αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling. Τότε σκεφτόταν μόνο το πως θα ξεπληρώσει την σχολή της και πως θα γίνει οικονομικά ανεξάρτητη. Με τον ενθουσιασμό κάθε κοπέλας που ασχολείται με το modelling, έτσι και η Liza σύντομα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα.

Where I’d always rather be…Goa 🌴🌞🐚 Captured by @now.is.piupiu #daydreaming #goldenjediadventures #goa #travelgram #beautifullife #beautifulworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις

Στα 20 ξεκίνησε να παρατηρεί το σώμα της και να ασχολείται περισσότερο με αυτό. Διέκρινε τότε μάλιστα ότι το σώμα της δεν είναι ίδιο με των κοριτσιών που ασχολούνται με το modelling. Τότε αποφάσισε πως αυτό πρέπει να αλλάξει. Μπήκε σιγά σιγά στους ρυθμούς των μοντέλων και το καθημερινό της πρόγραμμα περιελάμβανε εντατική γυμναστική και αυστηρή δίαιτα. Και όταν λέμε αυστηρή δίαιτα εννοούμε 500 θερμίδες ημερησίως. Και παρόλο που οι αριθμοί στην ζυγαριά έπεφταν συνεχώς, η Liza δεν ήταν ικανοποιημένη. Μάλλον ήταν δυστυχισμένη αφού άρχισε να βλέπει τους πρώτους μαύρους κύκλους στο πρόσωπό της. Όπως δηλώνει η ίδια, πεινούσε τόσο πολύ που ένα αμύγδαλο έμοιαζε στα μάτια της σαν ένα κρουασάν βουτύρου. Αυτά όμως άλλαξαν ένα βράδυ που λιποθύμησε την ώρα που ετοίμαζε ένα ακόμα γεύμα με χαμηλές θερμίδες. Τότε αποφάσισε να σταματήσει την εξαντλητική δίαιτα και την σκληρή γυμναστική, παρόλο που ήταν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της.

After 4 months hiatus I’m finally back to working out 😨😱 #restart #beginagain Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις
Παρόλο που οι πόντοι στην μέση της είχαν αυξηθεί μετά από αυτό το περιστατικό, κατάφερε να κλείσει μια εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Τα κακεντρεχή όμως σχόλια την ώθησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το modelling.

✌🏾️#costanavarino #greece #goldenjedi #goldenjediadventures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις

Κάποια χρόνια αργότερα όμως, αποφάσισε να ξανασχοληθεί με αυτό που είχε παρατήσει τόσο άδοξα. Οι ημερήσιες θερμίδες της τώρα κυμαίνονταν από 800 εως 1200. Πάλι όμως δεν ήταν αρκετές ούτε για αυτή αλλά και ούτε για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Last one I swear… Maybe not though Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις
Και τότε ένα ταξίδι της στην Ινδία ήρθε να της αλλάξει την ζωή. Εκεί γνώρισε τον σύζυγό της που ήταν η αφορμή να μετακομίσει μόνιμα εκεί.

In the jungle the mighty jungle… 😛 #lovingit #beautifulworld #beautifullife #travelgram #goa #love #goldenjediadventures 📸: @thirdeyejedi Bikini +coverup top: @andi_bagus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις

Jane in the jungle 😜🌴🍃 Bikini top: @andi_bagus 📸: @now.is.piupiu #jungle #vibes #beautifulworld #lovetheskinyourein #effyourbeautystandards #sundayfunday Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις

Melting into you… #ocean #bikinis #beautifuldestinations #goldenjediadventures #skyporn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) στις