Το σπίτι της interior deisgner, Pallavi Dean, ξεχωρίζει. Ως ειδικός, βάζει όλη της την τέχνη να δημιουργήσει ένα μοναδικό σπίτι για την οικογένεια της. Και έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα εικονικό house tour.

Πρώτα απ’ όλα, η αγάπη της για τις έντονες χρωματικές πινελιές είναι γεγονός. Παρά το ότι είναι διακοσμήτρια, θεωρεί πως είναι αρκετά απαιτητική. “Δεν θα μπορούσε να το φτιάξει μόνο ως ένα όμορφο σπίτι. Κάθε τετραγωνικό μέτρο έπρεπε να δημιουργεί ένα μέρος προσιτό, βιώσιμο και προσαρμοσμένο στις καθημερινές ανάγκες των μελών του σπιτιού”. 

ttps://www.vogue.com.au
www.vogue.com.au | Photographed by Brett Turner

Για αυτό το λόγο, υπάρχει μία βιβλιοθήκη την οποία κυρίως αξιοποιεί ο σύζυγος της εξαιτίας της δουλειάς του. Ως δημοσιογράφος χρειάζεται ένα ξεχωριστό χώρο για τη μελέτη των υλικών του. Όπως επίσης, υπάρχει και ένα game room όπου οι δυο γιοί της περνούν το χρόνο τους. Ως έμπειρη interior designer, γνωρίζει πως ένα σπίτι είναι όμορφο μόνο όταν είναι και άνετο για όσους το κατοικούν.

Η Dean δηλώνει πως “θέλει κάθε δωμάτιο να έχει το δικό του προσωπικό χαρακτήρα”. Το minimal στοιχείο αλλά και η καθαρότητα του χώρου, έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα συνολικά. Δεν διστάζει όμως να προσθέσει κόκκινες ή μπλε αποχρώσεις σε ένα πιο απαλό background. Επιπλέον, λόγω της διαμονής της στο Ντουμπάι και του ζεστού κλίματος εκεί, συνδυάζει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Το σαλόνι, ο αγαπημένος της χώρος, μπλέκεται ευγενικά με τον κήπο.

ttps://www.vogue.com.au
www.vogue.com.au | Photographed by Brett Turner 

Από την άλλη, ως interior designer έχει την πολυτέλεια να ενσωματώσει brands  επίπλων που η ίδια προτιμά. Για παράδειγμα, οι επωνυμίες Moroso, Moooi, Vitra and Ingo Maurer είναι μερικές που αξιοποίησε.

ttps://www.vogue.com.au
www.vogue.com.au | Photographed by Brett Turner

Τέλος, για τη συγκεκριμένη interior deisgner, κάθε δωμάτιο εκπέμπει μια οικειότητα. Θέλει καθετί να είναι προσωποποιημένο και να αποδίδει αυτή την ένωση που έχουν μεταξύ τους ως οικογένεια. Έτσι, διακοσμεί τόσο στιλιστικά όσο θα νιώθουν όλοι άνετα στο χώρο τους.

www.vogue.com.au | Photographed by Brett Turner
featured photo: www.vogue.com.au | Photographed by Brett Turner