Το Polyvore έκλεισε απότομα εκνευρίζοντας ανεπανόρθωτα τους χρήστες του

Το Polyvore έκλεισε απότομα εκνευρίζοντας ανεπανόρθωτα τους χρήστες του

Για πάνω από δέκα χρόνια, άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα Polyvore ως ένα μέσο δημιουργίας mood boards με looks ή shopping wishlists, φτιάχνοντας παράλληλα κοινότητες φίλων ώστε να μοιραστούν τα κοινά γούστα και την αισθητική τους.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, όταν ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου SSENSE απέκτησε την πλατφόρμα και την έκλεισε χωρίς καμία προειδοποίηση! Αυτή η κίνηση προκάλεσε την οργή των χρηστών του Polyvore, πολλοί εκ των οποίων είχαν αποκτήσει φίλους με τους οποίους επικοινωνούσαν τακτικά μέσω της πλατφόρμας.

Από την πλευρά της, η SSENSE δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram για την ξαφνική αυτή κίνηση στην οποία προέβη. «Λυπούμαστε. Ενώ δεν ήταν η απόφασή μας να κλείσουμε το Polyvore, διαχειριστήκαμε τα πράγματα με άσχημο τρόπο», αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση. Παράλληλα ενημέρωσε ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα δεδομένα τους μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ έκανε σαφές το ότι δε θα επιστρέψει ο αγαπημένος μας ιστότοπος!

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

featured image: Life & Style
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.