Προ μερικών μηνών η αγαπημένη μου δερματολόγος με ενημέρωσε ότι η ακμή μπορεί να χτυπάει την πόρτα μέχρι και περίπου τα 30. Έτσι λοιπόν εμείς ψάξαμε να βρούμε μια λύση. Να λοιπόν τι πρέπει να πίνεις και τι όχι για να φύγει η ακμή μια για πάντα! Με μόνο δύο μικρές αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Do: Το πράσινο τσάι είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις το δέρμα σου. Οι φυτικές πολυφαινόλες του, είτε αυτό χορηγείται από το στόμα είτε δερματικά έχουν αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, επηρρεάζοντας άμεσα τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό της επιδερμίδας. Τα θρεπτικά συστατικά του βοηθούν για να κρατιέται η επιδερμίδα καθαρή και νεανική. Οι ιδιότητές του είναι πολλές. Βοηθάει στην απώλεια βάρους, στην ενίσχυση του μεταβολισμού και ταυτόχρονα αυξάνει την εγκεφαλική λειτουργία. Έτσι αυτή η βραδινή σου συνήθεια θα κάνει το σώμα σου σίγουρα πιο λειτουργικό.

Dont: Τα αναψυκτικά με ζάχαρη καταφέρνουν να αφυδατώνουν το δέρμα σου και να εντείνουν την ακμή. Αυτά που πίνεις είναι το ίδιο σημαντικά με αυτά που τρως. Πέρα από τις περιττές θερμίδες λοιπόν, έχεις και μια επιπλέον επιβάρυνση. Απέφυγε τα και θα δεις διαφορά.