Το floral φόρεμα είναι ένα από τα κομμάτια της ντουλάπας μας που σπάνια μπορούμε να αντισταθούμε. Είναι εκείνο το φόρεμα που θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα ακόμα κι αν το φορέσεις με παντόφλες και κάτσεις στον καναπέ σου.

Το καλό με τα floral φορέματα είναι ότι μπορείς να τα βρεις με μεγάλη ποικιλία στην αγορά. Με πιο ανοιχτόχρωμα patterns ή πιο σκούρα, με μακριά ή κοντά μανίκια. Εκείνα όμως που μας αρέσουν πιο πολύ έχουν ένα μεγάλο κοινό: Δεν είναι mini.

Παρακάτω θα βρεις μερικές επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά. Το Night Stories Dress από το brand Project Soma είναι ένα midi βελούδινο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις μέχρι τις πρώτες ζεστές μέρες και ξανά από νωρίς το φθινόπωρο. Στη συλλογή του &OtherStories θα βρεις αρκετές επιλογές από floral midi ή maxi φορέματα. Ξεχωρίσαμε δύο maxi με πολύ φωτεινά και ανοιξιάτικα χρώματα με κοντά και μακριά μανίκια.

Στα ράφια των Zara θα βρεις midi με ballon μανίκια και ένα ενδιαφέρον, διακριτικό άνοιγμα μπροστά. Μετά, το μακρύ off shoulders απο το brand Desiree και τέλος, αγαπήσαμε το Ostelinda dress από τη συλλογή της Pegasus Boutique.

NIGHT STORIES DRESS, projectsoma.gr
Zara Floral Maxi Dress 
& Other Stories Floral Print Maxi Dress 
Ostelind, pegasusboutique.gr
Φόρεμα Desiree.gr
& Other Stories Smocked Maxi Dress