Αν από το feed σου καθημερινά περνούν μοντέλα και fashion insiders, λογικά έχει πέσει στην αντίληψή σου ένα συγκεκριμένο φόρεμα, που από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα αποτελέσει το it-dress του καλοκαιριού. Αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς εν καιρώ καραντίνας ένα φόρεμα κατάφερε να κερδίσει μια υψηλή θέση στα δημοφιλή items, προφανώς μένουμε σπίτι για κάποιες γυναίκες δε σημαίνει μένουμε σπίτι φορώντας φόρμες και πιτζάμες. Αυτό το λες και έμπνευση.

Το φόρεμα Serita του Cult Gaia μπορείς να το αναγνωρίσεις από το πλεκτό του ύφασμα, τις λεπτομέρειες με κοψίματα και τις δύο εναλλακτικές του από άποψη χρώματος. Ναι, από ό,τι φαίνεται, για την καλοκαιρινή σεζόν, τα σύνολα αποτελούμενα από φόρμες αντικαθίστανται από ένα ουδέτερο, αλλά σέξυ και κομψό πλεκτό φόρεμα με midi μήκος. Με ένα design στο οποίο τα 70s συναντούν τα 90s.

Γυναίκες όπως η Candice Swanepoel, είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν εμφανίσεις με το Serita στο κόκκινο χαλί, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας

Ενδεχομένως αυτό κίνησε πολλές influencers ώστε να το ενσωματώσουν στις ντουλάπες τους. Στο Instagram, ενδέχεται να έχεις ήδη δει insiders όπως Romee Strijd, Rosie Huntington-Whiteley και Camille Charrier να το προβάλλουν στα post τους. Στο μεταξύ, για να είμαστε ειλικρινείς, το συγκεκριμένο φόρεμα δε χρειάζεται τη στήριξη των απανταχού influencers για να αγαπηθεί από το κοινό της μόδας. Αποτελεί ένα item που δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να αποτελέσει ολόκληρη ‘δήλωση’, ενώ με styling μπορεί να μετατρέψει κάθε look σε απόλυτο #OOTD.

harpersbazaar.com

Η τιμή του είναι out of range ενδεχομένως για πολλούς. Αν ωστόσο το βλέπεις σαν μια μικρή επένδυση, ένα δώρο για τον εαυτό σου εν πάση περιπτώσει, θα το βρεις εδώ.

featured image: EVOKE.ie