Βρισκόμαστε πια στη καρδιά της Άνοιξης και όλες είμαστε ενθουσιασμένες γιατί σιγά σιγά το καλοκαίρι πλησιάζει. Αυτή η εποχή είναι επίσης για κάθε γυναίκα μια μικρή στιλιστική πρόκληση. Προσπαθούμε να βρούμε τα κατάλληλα ρούχα για αυτή τη μεταβατική περίοδο, στεκόμαστε μπροστά στη ντουλάπα και κάθε τι είτε μας φαίνεται πολύ ζεστό είτε υπερβολικά καλοκαιρινό.

Έτσι βρήκαμε το καλύτερο trick για το style της άνοιξης που σίγουρα θα σου “λύσει τα χέρια “. Και αυτό είναι το layering.

starstyle.ph
starstyle.ph
styleitup.sapo.pt/
styleitup.sapo.pt/

Μπορείς να κρατήσεις στη ντουλάπα σου κάποια βασικά κομμάτια της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας όπως για παράδειγμα τα λεπτά πουλόβερ έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσεις ουσιαστικά σαν πανωφόρι για ένα ανοιξιάτικο outfit με το αγαπημένο σου φόρεμα.

styleitup.sapo.pt
styleitup.sapo.pt

Μια άλλη ιδέα είναι να φορέσεις το λεπτό σου πουλοβεράκι κάτω από μια denim ολόσωμη φόρμα ή να το συνδυάσεις με ένα maxi boho φόρεμα. Επιπλέον για τις πιο δροσερές μέρες της άνοιξης ενδείκνυται το double layering, δηλαδή να να φορέσεις δυο λεπτά πανωφόρια πάνω από ένα basic t-shirt (ένα biker jacket και blazer ίσως;). Οι ιδέες και οι συνδυασμοί δεν τελειώνουν ποτέ αρκεί να βάλεις φαντασία.

featured image: starstyle.ph