Όποια και να είναι η σχέση σου με τη μόδα σίγουρα έχεις προσέξει το συνδυασμό του ροζ με το κόκκινο. Πρόκειται για ένα combo που τόσα χρόνια αποφεύγαμε, αλλά πλέον έχει έρθει στο προσκήνιο μετά τα βραβεία Emmy όπου οι αγαπημένες μας celebrities μας έβαλαν στο mood. Οι stylists έχουν αγαπήσει αυτό το look και έχουν βρει τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να φορεθεί με επιτυχία αυτός ο συνδυασμός. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρεις και εσύ τον τρόπο να πετύχεις το trend που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities στο κόκκινο χαλί.

Κάνε focus στα αξεσουάρ

Το να έχεις ένα κόκκινο ή ροζ στοιχείο από μόνο του δε θα κάνει τη διαφορά. Όμως το να το συνδυάσεις με ένα αξεσουάρ στο contrasting χρώμα είναι το ιδανικό. Για ένα πιο minimal αποτέλεσμα μπορείς να φορέσεις ένα ροζ τοπ με το αγαπημένο σου τζιν και να κρατήσεις ένα κόκκινο τσαντάκι ή κόκκινα κοσμήματα.

Πως θα πετύχεις το συνδυασμό ροζ με το κόκκινο
Pure Wow

Πιο παλ αποχρώσεις

Για να έχει επιτυχία ο συγκεκριμένος συνδυασμός δε σημαίνει πως τα χρώματα πρέπει να είναι έντονα. Λαμβάνοντας υπόψη τι σου αρέσει και τι σου πηγαίνει, μπορείς να επιλέξεις πιο παλ αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου. Για παράδειγμα, μια απαλή απόχρωση του ροζ και μία πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου, όπως το βουργουνδί. 

Πως θα πετύχεις το συνδυασμό ροζ με το κόκκινο
Pure Wow

Και τα δύο μαζί με ένα neutral

Καθώς αυτός ο συνδυασμός έχει πλέον γίνει αγαπημένος, θα βρεις πολλά κομμάτια που να συνδυάζουν και τα δύο χρώματα σε ένα. Για αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι να το φοράς μαζί με ένα ουδέτερο χρώμα. Μία φούστα με αυτό το combo, συνδυασμένη με ένα γκρι σακάκι και γκρι μποτάκια σίγουρα θα είναι ένα look που θα αγαπήσεις. 

Πως θα πετύχεις το συνδυασμό ροζ με το κόκκινο
Pure Wow

Print και με τα δύο χρώματα

Αυτή είναι η πιο safe επιλογή για να είσαι σίγουρη πως θα έχεις συνδυάσει τα δύο χρώματα με τέλειο τρόπο. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα φόρεμα αλλά ακόμη και με ένα αξεσουάρ όπως η τσάντα.

Πως θα πετύχεις το συνδυασμό ροζ με το κόκκινο
Pure Wow
Featured image: Dolce Placard