Το buzz cut θα ειναι παντα επικαιρο

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πρακτικά ανδρικά κουρέματα. Δε χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά μαζί τους παρά μόνο να φρεσκάρεις το κούρεμα. Είναι σέξι και αρρενωπά. Δε ταιριάζουν σε όλους, κυρίως αναδεικνύουν οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα. Εαν έχεις πολλές γωνίες στο πρόσωπο ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις ένα κούρεμα όχι τόσο αυστηρό και ''αιχμηρό''.

1. Military Buzz Cut

Το κούρεμα των νεοσύλλεκτων. Η πιο κοντή version του κοντοκουρεμένου, ένα βήμα πριν το ξυρισμένο κεφάλι. Είναι τέλειο για oval σχήματα προσώπου.

induction-buzz-cut-2-1 2. Faded Buzz Cut

Η αμέσως επόμενη εκδοχή σε μήκος. Στη πραγματικότητα είναι ένα σχεδόν ξυρισμένο, περιμετρικά, κεφάλι με περισσότερη ελευθερία στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτή η επιλογή ανήκει σε εκείνους που δεν τολμούν το ολότελα κοντοκουρεμένο look.

faded-buzz-cut-1-1-1 3. Burr Buzz Cut

Στην επόμενη επιλογή η κουρευτική μηχανή κουρεύει στο νούμερο 1. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι αυτό το μήκος για να διατηρηθεί όμορφο χρειάζεται συνεχή συντήρηση, ειδικά εάν πρόκειται για μαλλιά που μεγαλώνουν γρήγορα.

burr-buzz-cut-1 5. The Mohawk-Inspired Buzz Cut

Κούρεμα που θαυμάσαμε μόνο στον Beckham και μετά ποτέ ξανά.

mohawk-buzz-cut-2-1 7. Buzz Cut and Beard Combo

Θα πρέπει να είσαι πολύ εξοικειωμένος και άνετος με την εικόνα σου για να τολμήσεις αυτόν τον συνδυασμό. Δεν θα πρέπει να είναι ατημέλητο κανένα μέρος στο κεφάλι ή στο πρόσωπο σου. Καλο-κοντοκουρεμένα μαλλιά και μούσι που θέλουν πολύ δουλειά αλλά θα σε ανταμείψουν με πολλές επιτυχίες.

beard-buzz-cut-1-1

beard-buzz-cut-2-1

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.