Διακριτικά χρώματα και απλές γραμμές. Ρούχα που θα γεμίσουν τα κενά στη ντουλάπα σου και θα σε βγάλουν πολλές φορές ασπροπρόσωπη τα πρωινά που βιάζεσαι. Αλλά και όταν διαλέγεις κάτι πιο ιδιαίτερο για την κυριακάτικη βόλτα σου. Αναφέρομαι φυσικά στο Nanushka. Το brand που όλα τα σύγχρονα, up-to-date κορίτσια στο Instagram βασίζονται για να δώσουν ζωντάνια στο ντύσιμο τους.

Το brand Nanushka ιδρύθηκε από τη Sandra Sador, με έδρα τη Βουδαπέστη. Από το 2006 σταδιακά εδραιώνει την παρουσία του στο χώρο με τις ambassadors όπως η @songofstyle και @lifeofboheme να είναι από τις μεγαλύτερες φαν.

Τo brand αντιπροσωπεύει θηλυκά αλλά όχι κοριτσίστικα ρούχα που βασίζονται σε μια ευαισθησία και σεβασμό στη διαδικασία παραγωγής τους. Τα vegan leather κομμάτια που περιλαμβάνονται στην ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή κολεξιόν είναι μερικά από τα δυνατότερα παραδείγματα μιας τάσης που κατέκλυσε φέτος τα runways. Το δερμάτινο μπορεί να είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά το συναντάμε στην “οικολογική” μορφή του, καθώς δε φτιάχνεται από ζώα.

“Η βιωσιμότητα ήταν πολύ σημαντική για τη Nanushka από την αρχή και η θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές μας απέναντι στα υλικά και τα προϊόντα, μας διαβεβαίωσε ότι ακολουθούμε τα σωστά βήματα”, δήλωσε η Sandra Sador σε συνέντευξη της στο GLAMOUR.

“Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε να βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους, με σκοπό να διατηρήσουμε το περιβάλλον για τις γενιές που θα ακολουθήσουν και για να ακολουθεί η βιομηχανία της μόδας τα σωστά βήματα”.

Κάποια κομμάτια που ξεχώρισαν από την τωρινή σειρά είναι μεταξύ άλλων το τζιν μπουφάν σε αποχρώσεις της άμμου, τα μεταξένια φουλάρια, τα σορτς με διάφορα prints και τα high-waisted λευκά παντελόνια. Και άμα αναρωτιέσαι πώς θα προσαρμόσεις τέτοια κομμάτια στο καθημερινό σου ντύσιμο, επίλεξε καλύτερα ήρεμους τόνους χρωμάτων. Έτσι κ αλλιώς, όπως είπε και η Sador, η Nanushka ποτέ δε στόχευε στη μίξη εκρηκτικών χρωμάτων.

Μπορείς να ακολουθήσεις στο Instagram το @nanushka και θα δεις εικόνες street style που θα σε εμπνεύσουν να εντάξεις και εσύ το brand στη ντουλάπα σου. Σου προτείνουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές:


featured image: The Week UK