Το πολυαναμενόμενο To All the Boys: P.S. I Still Love You ανέβηκε στο Netflix τον περασμένο μήνα και ίσως να το έχουμε δει δυο με τρεις φορές ως τώρα. Γεγονός που μας έχει δημιουργήσει ανυπομονησία και για το τρίτο sequel. Ευτυχώς, το To All the Boys 3 φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ό,τι το δεύτερο.

Στο IMDb της ταινίας, To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean αναγράφεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας το 2020

Αυτό που καταλαβαίνουμε λοιπόν είναι πως η ταινία θα κυκλοφορήσει αργότερα μες στη χρονιά. Και όχι το 2021 για παράδειγμα. Επιπλέον, σε συνέντευξή του στο Harper’s Bazaar, ο πρωταγωνιστής Noah Centineo δήλωσε: “Το Always and Forever, Lara Jean είναι διαδικασία postproduction. Και προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα μες στη χρονιά”. Το ίδιο το Netflix δεν έχει κάποια δήλωση, αλλά όλες οι ενδείξεις μέχρι τώρα οδηγούν στο εξής συμπέρασμα: Θα δούμε και το τρίτο sequel πριν φύγει η χρονιά.

Ο Noah Centineo και η Lana Condor επίσημα γυρίζουν το sequel του 'To All The Boys'
Revelist

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας έγιναν μέσα στο 2019 και έτσι είναι λογικό να κυκλοφορήσει σύντομα. Όπως και στο τρίτο βιβλίο, έτσι και στην ταινία, θα δούμε τους χαρακτήρες να παίρνουν κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Στη φάση, πάντα, που θα είναι έτοιμοι να αποφοιτήσουν από το σχολείο. Ανυπομονώντας να μπουν στην ενηλικίωση και τη φοιτητική ζωή.

Ο σκηνοθέτης Michael Fimognari είπε στο Entertainment Weekly πως η ανυπομονησία της Lara Jean να ενηλικιωθεί και να ζήσει μόνη θα έχει τεράστια επίδραση στις σχέσεις της. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι να περιμένουμε.

featured image: popsugar.com