1. Μην σπαταλάς το προϊόν. Προϊόν όσο το μέγεθος ενός μπιζελιού είναι αρκετό, είτε πρόκειται για την ενυδατική σου, είτε για το foundation. Περισσότερο από αυτό είναι απλώς υπερβολή.
  2. Χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου για να απλώσεις το make up. Είναι πολύ ωραία τα beauty blender και τα πινέλα, αλλά κοστίζουν αρκετά και επιπλέον καταναλώνεις πολύ περισσότερο προϊόν όταν τα χρησιμοποιείς.
  3. Αναποδογύρισε τα μπουκαλάκια. Όταν τελειώνει ένα προϊόν άφησε το ανάποδα για να αδειάσει πραγματικά και στο τέλος κόψε το στα δύο. Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο ακόμη είχε!
  4. Αποθήκευσε το μακιγιάζ σου σε δροσερό και χωρίς υγρασία μέρος αφού κλείσεις πολύ καλά τα καπάκια. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση για περισσότερο διάστημα.
  5. Όταν θεωρείς ότι τελείωσε το κραγιόν σου έχει ακόμη μείνει το ένα τέταρτο μέσα στη συσκευασία. Με ένα μικρό μαχαιράκι αφαίρεσέ το και ανακάτεψέ το με lip balm. Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα καινούριο gloss.
  6. Ενημερώσου για τις σχολές κομμωτικής. Εκπαιδευόμενοι μπορούν να σε κουρέψουν ή να κάνουν άλλες τεχνικές εργασίες όπως βαφή ή ανταύγειες σε πολύ οικονομικές τιμές κάτω από το άγρυπνο μάτι έμπειρων εκπαιδευτών.
  7. Χρησιμοποίησε το μακιγιάζ με φαντασία. Το κραγιόν μπορεί να γίνει και ρουζ. Το ρουζ να γίνει σκιά ή με λίγο lip balm κραγιόν κ.λ.π.
  8. Δημιούργησε το δικό σου γαλάκτωμα σώματος. Πρόσθεσε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο ή άρωμα σε ένα απλό γαλάκτωμα βάση που μπορείς να προμηθευτείς από το φαρμακείο.