Το έθιμο του bachelor party συνεχίζει να υπάρχει εδώ και χρόνια αφού είναι μια νύχτα που μένει αξέχαστη στο μυαλό όλων. Τόσο των καλεσμένων όσο και την νύφης. Σίγουρα όμως, η διαδικασία και η οργάνωση του party δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, και σε όποιον πέσει ο κλήρος να τα αναλάβει πρέπει να προσέξει ορισμένα σημεία έτσι ώστε η νύφη να αναπολεί μετά από χρόνια αυτό το party.

1480089266-1479230778-giphy-5

Λίγοι και καλοί

Αυτό το party είναι αφιερωμένο στην νύφη. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσεις καθ’όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Πρέπει να καλέσεις αυτούς που η νύφη θα τους δει και πραγματικά θα χαρεί που είναι μαζί της. Περιορίσου σε άτομα που έχει στενές επαφές και που ξέρετε πως θα περάσετε πολύ καλά μαζί τους.

Plan B

Tο ξέρεις καλύτερα από εμάς ότι τελευταία στιγμή συνήθως κάτι πάει στραβά. Γιαυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα. Έχε στο μυαλό σου εναλλακτικές επιλογές αν για παράδειγμα η νύφη αλλάξει γνώμη ή και διάθεση για ποτό, ή αν κάποιος αργήσει να φέρει την έκπληξη που τις έχετε φτιάξει.

Μην υποτιμήσεις τα χρήματα

Όλες αυτές οι προετοιμασίες απαιτούν χρόνο αλλά και χρήμα. Γιαυτό από την αρχή πρέπει να μοιράσετε αρμοδιότητες και να καταλήξετε στο ποιος θα πληρώσει τι. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις παρεξηγήσεις τις τελευταίας στιγμής. Ορίστε έναν προϋπολογισμό και μην ξεφύγετε από αυτόν.

Θυμήσου ότι η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Αν κάποιος πρέπει να περάσει καλύτερα από όλους είναι αυτή.