Όλο και σε κάποιο πάρτυ θα δώσεις το παρόν αυτές τις μέρες και θα κοιμηθείς πολύ αργά. Mε τις έξι παρακάτω συμβουλές θα δεις πως το μακιγιάζ σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το πρόβλημα την επόμενη μέρα και να φαίνεσαι σούπερ φρέσκια και ξεκούραστη, για μία ακόμα γιορτινή βόλτα. Ακόμα και μετά από ξενύχτι.

Μάτια

Η προετοιμασία του δέρματός σου είναι από τα κυριότερα βήματα, και μια καλή κρέμα ή μάσκα ματιών με ενυδατικές και καταπραϋντικές ικανότητες θα μειώσει μαύρους κύκλους και σακούλες.

Μάσκα ματιών με ρόδι, Sephora Masked Surprise 

Sephora.gr

Corrector

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πολύ πιθανό να θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Με ένα corrector πριν το κονσίλερ μπορείς εύκολα να μηδενίσεις τους μαύρους κύκλους και να βάλεις μια καλή βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Κονσίλερ

Διάλεξε ένα κονσίλερ με λεπτόρρευστη σύσταση, που νιώθεις ότι ενυδατώνει το δέρμα σου. Και αυτό γιατί είναι πιο εύκολο να το εφαρμόσεις πάνω από το corrector, αλλά και επειδή χρειάζεσαι οποιαδήποτε ενυδάτωση μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου!

Διάφανη πούδρα

Ένα πιο υγρό κονσίλερ έχει περισσότερες πιθανότητες να τρέξει και να λιώσει όσο περνάει η ώρα. Σέταρέ το με μια διάφανη πούδρα χωρίς χρώμα, το λεγόμενο baking.

Enchanted Glow Kit – Highlighter Set, Becca Cosmetics

www.sephora.gr

Σαμπανιζέ σκιά

Η λάμψη είναι σύμμαχος σου μετά από ξενύχτι, καθώς ενισχύει τη ζωντάνια του προσώπου και τονίζει τα χαρακτηριστικά σου. Μια σκιά σε ανοιχτό καφέ χρώμα θα ‘ανοίξει’ το βλέμμα σου.

Caramel Melange Cracker, Zoeva

www.sephora.gr

Μάσκαρα

Μια μάσκαρα για μήκος θα ενισχύσει το βλέμμα σου χωρίς να κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα. Σε μαύρο ή καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό εργαλείο για άμεσα εντονότερο βλέμμα και αποτέλεσμα που είναι σίγουρα επιτυχημένο. Προσοχή: απέφυγε να βάλεις και στις κάτω βλεφαρίδες, θα δείξει τα μάτια σου πεσμένα και πιο ταλαιπωρημένα απ’ όσο ενδεχομένως είναι.

Tatianna Leung, pinterest.com