Έχεις όλα τα εξαρτήματα και την κατάλληλη μάσκαρα αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τις γυρίσεις σωστά; Φαίνεται απλό, αλλά οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά. Συμβουλέψου τα ακόλουθα tips για τις τέλειες γυριστές βλεφαρίδες.

Πότε να χρησιμοποιήσεις το curler σου;

Αν θέλεις να κάνουν αυτή την καμπύλη οι βλεφαρίδες σου, τότε αυτό πρέπει να κάνεις αυτό το βήμα πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Το προϊόν θα τις βαρύνει και το γύρισμά τους θα είναι μια αποτυχία. Εκτός από το μουτζουρωμένο αποτέλεσμα μπορεί να κολλήσουν και οι βλεφαρίδες σου στο curler. Αυτό θα τις καταπονήσει και μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στο να “σπάσουν”. Οπότε για να αποφύγεις το no-lashes look, κάνε το σωστά.

Σε ποιο σημείο της makeup ρουτίνας σου πρέπει να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου;

Έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σχεδόν και φοβάσαι ότι αν ασχοληθείς με τις βλεφαρίδες σου θα χαλάσεις το τέλειο αποτέλεσμα που έχεις δημιουργήσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Μπορείς χωρίς φόβο να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου αφού έχεις βάλει τη σκιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, γύρισε τις βλεφαρίδες σου και πριν και μετά την εφαρμογή της σκιάς ματιών σου. Το πρώτο γύρισμα θα γίνει κατά τη διάρκεια εφαρμογής του makeup σου, οπότε το δεύτερο θα δώσει στις βλεφαρίδες σου ένα μικρό boost πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα σου.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις τέλειες γυριστές βλεφαρίδες
Byrdie

Γρήγορα tips για το τέλειο look

Και όμως υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να χρησιμοποιήσεις το curler σου. Χρησιμοποίησέ το στη βάση των βλεφαρίδων σου και πάλι προς τις άκρες τους για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Φυσικά είναι σημαντικό να διαθέτεις και την κατάλληλη μάσκαρα. Οπότε βρες μια μάσκαρα με λεπτό βουρτσάκι που θα τις ξεμπλέξει και θα δώσει με τη δεύτερη ή τρίτη εφαρμογή της μια ένταση στο βλέμμα.

Για περισσότερα tips στο πως να εφαρμόσεις τη μάσκαρα διάβασε αυτό.

featured image: Byrdie