Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Μικρές Κυρίες» της Greta Gerwig έφτασε και μας θυμίζει reunion του Lady Bird. Μπορεί να είναι λίγο θολή, αλλά μας είναι τέτοια η ανυπομονησία μας που το δεχόμαστε χωρίς παράπονα. Ο Timothée Chalamet, το αγαπημένο μας αγόρι, είναι αυτός που δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και πήραμε μια γεύση. Στην φωτογραφία, επειδή μπορεί να δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τι δείχνει, φαίνεται η Saoirse Ronan να έχει πάρει αγκαλιά τη Greta Gerwig στα γυρίσματα της νέας αγαπημένης μας ταινίας. Και ας μην έχει τελειώσει ακόμα.

Η ταινία βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα «Μικρές Κυρίες» του 1868, το οποίο αφηγείται την ιστορία τεσσάρων αδερφών. Της Amy, της  Jo, της Meg και της Beth, οι οποίες μεγαλώνουν στην Μασαχουσέτη την περίοδο του εμφύλιου πολέμου. Ζουν στον δικό τους μικρόκοσμο. Η διαφορά του βιβλίου με την ταινία είναι πως η Greta Gerwig επέλεξε να πει την ιστορία των αδερφών, αφού έχουν μεγαλώσει κάπως. Και έχουν φύγει από το πατρικό τους σπίτι. Το βιβλίο για την Greta λειτούργησε περισσότερο σαν έμπνευση παρά σαν έτοιμο «σενάριο» για το εγχείρημά της.

Η κλασική ιστορία του βιβλίου της Louisa May Alcott, έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στην τηλεόραση και στο σινεμά. Πιο γνωστή και αγαπημένη είναι η μεταφορά αυτή του 1994, στην οποία πρωταγωνίστησαν διάσημοι ηθοποιοί. Όπως η Winona Ryder, ο Christian Bale, η Kirsten Dunst, η Claire Danes, και η Susan Sarandon. Αν δεν την έχεις δει τότε σου βρήκαμε τι θα κάνεις το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στα μέσα του Οκτώβρη, ο γνωστός από το Call me by your name, Timothée Chalamet αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για το ‘Little Women’ έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, παρότι εκείνος γυρίζει όλο τον κόσμο για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας Beautiful Boy . Ενώ απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού Variety, στο πως είναι να δουλεύει πάλι με την Greta, δήλωσε πως: «Θα έκανα οτιδήποτε μου ζητούσε η Greta». Φαίνεται πως το ίδιο με τον Timothée Chalamet αισθάνονται, εκτός από την Saoirse Ronan, και η Emma Watson, η Laura Dern και φυσικά η Meryl Streep, μερικά από τα μεγάλα ονόματα που δέχτηκαν να βρεθούν στην τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Greta Gerwig. 

Η ταινία μικρές κυρίες αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019 και αν κρίνουμε από την εμπειρία μας με το Lady Bird, δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει.


featured image: etonline.com

Πηγή: https://hellogiggles.com/news/timothee-chalamet-shared-first-bts-pic-little-women-set/