Παρόλα αυτά, κάθε χρόνο ο δημοφιλής αγώνας-υπερθέαμα φτάνει μέχρι εμάς για άλλους λόγους που καμία σχέση δεν έχουν με το σπορ. Θα ακούσουμε όμως για τους τραγουδιστές του ημιχρόνου (αχ, Beyonce αχ) και σίγουρα θα πάρει το μάτι μας τουλάχιστον μία από τις διαφημίσεις που παίχτηκαν κατά την διάρκεια, καθώς πάντα πρωταγωνιστούν εκεί τα πιο διάσημα ονόματα του Hollywood.

Φέτος, ανάμεσα σε προσωπικότητες όπως οι Lenny Kravitz, Serena Williams, John Travolta και  Matthew McConaughey, το ίντερνετ αναστέναξε με λαχτάρα όταν είδε το συλλογικό μας αμόρε να μας κάνει την τιμή με την παρουσία του σε διαφήμιση της Cadillac.

Ο Timothee Chalamet υποδύθηκε τον γιο του Edward Scissorhands, από την γνωστή ταινία του Tim Barton με το ίδιο όνομα και η αλήθεια είναι τα χάσαμε για λίγο.

Η διαφήμιση ξεκινάει με ένα voiceover της Winona Ryder (δεύτερο σοκ), η οποία λέει πως θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός αγοριού με ψαλίδια αντί για χέρια. Διευκρινίζει όμως ότι θα μιλήσει για τον Edgar, τον γιο της, ο οποίος δεν φαίνεται να περνάει πολύ καλά στην ζωή του, καθώς η περίεργη ανατομία του τον εμποδίζει από το να μετακινείται με το λεωφορείο, να διατηρήσει μία δουλειά, ακόμα και να οδηγήσει.

γράφει η Κρίστυ Περρή και εσύ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο OneofUs.gr 

featured photo: ΥοuTube