Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που κάνεις σε κάποιον τις πρώτες στιγμές που τον γνωρίζεις. Είναι οι κλασικές ερωτήσεις που τους περισσότερους ανθρώπους τους δημιουργούν μια αμηχανία και ενίοτε τους εκνευρίζουν κιόλας.

Μια από αυτές τις ερωτήσεις είναι και το “τι ζώδιο είσαι“. Και εδώ θα μάθεις πόσο πιθανό είναι να κάνεις εσύ αυτήν την ερώτηση, με βάση το δικό σου ζώδιο.

Αιγόκερως

Ποτέ δεν θα κάνει αυτήν την ερώτηση ένας Αιγόκερως. Είναι πολύ πιο πιθανό να σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις πάρα το ζώδιό σου. Απλά δεν το θεωρεί σοβαρό θέμα προς συζήτηση.

Σκορπιός

Τον Σκορπιό δεν τον ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι και σίγουρα δεν χρειάζεται συμβουλές για το πώς ζει τη ζωή του. Ούτε από ανθρώπους ούτε από τα άστρα. Οπότε μην περιμένεις να σε ρωτήσει ποτέ το ζώδιό σου αφού δεν τον αφορά.

Κριός

Είναι η αστρολογία ένα ανταγωνιστικό άθλημα; Οχι; Ε, τότε ο Κριός δεν νοιάζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζει που και που το ωροσκόπιό του, απλά δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να μάθει των άλλων.

Ζυγός 

Ο Ζυγός επίσης δεν ασχολείται με τον αστρολογικό του χάρτη, προτιμάει να δώσει κάπου αλλού την προσοχή του. Συνήθως δεν απαντάει καν εάν του γίνει αυτή η ερώτηση από άλλον.

Λέων 

Δεν είναι ότι δεν του αρέσει η αστρολογία, απλώς δεν τον ενδιαφέρει. Του μοιάζει σαν κάποιος άγνωστος να βγάζει τυχαία συμπεράσματα για τη δική του προσωπικότητα. Ευχαριστεί, αλλά δεν θα πάρει.

Παρθένος 

Ο πρακτικός και υπεύθυνος Παρθένος μπορεί να μην φαίνεται ο ιδανικός υποψήφιος για έναν διάλογο σχετικό με ζώδια αλλά πάντα ενδίδει στον πειρασμό. Άλλωστε η αστρολογία έχει κανόνες, μαθηματικά και αποτελέσματα. Άρα πως να μην του αρέσει;

Τοξότης 

Ο Τοξότης ψάχνει παντού την αλήθεια και το νόημα της ζωής. Και εάν κάποιος του πει ότι υπάρχει στην αστρολογία, θα το ψάξει και εκεί. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να θελήσει να μάθει και το ζώδιο του συνομιλητή του.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει οτιδήποτε ασυνήθιστο και πέρα από τον πραγματικό κόσμο. ‘Ετσι, ασχολείται αρκετά με τον αστρολογικό χάρτη, τόσο τον δικό του όσο και των άλλων.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη διαίσθηση και προσπαθεί να ασχολείται με όλους και με όλα. Εάν το να ξέρει το ζώδιό σου σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο θα έρθει πιο κοντά σου ή θα σε βοηθήσει, τότε θα ρωτήσει να το μάθει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς λατρεύει να σκέφτεται έξω από το κουτί, οπότε οτιδήποτε ισχυρίζεται ότι τον βοηθά να συνδεθεί με τις δονήσεις του σύμπαντος είναι εντάξει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ξέρει τα πάντα -ή ισχυρίζεται πως τα ξέρει- για την αστρολογία, τους θεραπευτικούς κρυστάλλους και τους ενεργειακούς κύκλους. Θα κάνει χιλιάδες ερωτήσεις προκειμένου να τον βοηθήσουν στην κοινωνικοποίησή του. Μία από αυτές είναι και το “τι ζώδιο είσαι”.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει την αστρολογία. Αγαπάει άλλωστε οτιδήποτε παράξενο ή ασυνήθιστο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πιστέψει ότι η προσωπικότητά μας καθορίζεται από τη θέση των αστεριών την ημέρα που γεννήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι η σχέση του Παρθένου με το άγχος και το εργασιακό burnout