Κριός: Να κάνει κάτι να αποβάλλει την υπερένταση

Ίσως να πάει για τρέξιμο, στο γυμναστήριο, να κάνει σεξ ή ακόμα και κάτι πιο απλό όπως να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι. Οτιδήποτε τον αφήνει να πάρει την απογοήτευσή του και να την διοχετεύσει σε ενέργεια. Εάν μπορέσει να βρει έναν τρόπο να απελευθερώσει αυτό το άγχος, η διάθεσή του θα αλλάξει πριν το καταλάβει.

Ταύρος: Να περιποιηθεί τον εαυτό του

Όταν έχει μια δύσκολη μέρα, ένας Ταύρος ξέρει ότι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να περιποιηθεί τον εαυτό του. Είτε θα πάει σε ένα σπα, είτε να φτιάξει τα νύχια του, είτε απλώς να μείνει στο σπίτι με ένα ζεστό μπάνιο κι ένα ποτήρι κρασί. Μια κακή μέρα δεν μπορεί να τον κρατήσει πίσω αν καταφέρει να χαλαρώσει.

Δίδυμοι: Να στείλει μήνυμα στην ομαδική συνομιλία για απόσπαση της προσοχής του

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι αγαπούν τη σύνδεση και ενώ είναι ανεξάρτητοι, έχουν σχεδόν πάντα το δικό του group ανθρώπων για να μιλήσει. Όταν έχει μια κακή μέρα, αρκεί μπορεί να συνδεθεί με μερικούς φίλους και με την επικοινωνία που θα έχουν να αποφορτιστεί.

Καρκίνος: Μία συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο

Οι Καρκίνοι έχουν συνηθίσει να είναι οι ίδιοι οι φροντιστές, επομένως δεν είναι πάντα εύκολο για αυτούς να πουν κάτι όταν αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα. Ωστόσο, μία δύσκολη μέρα ένα έμπιστο αγαπημένο τους πρόσωπο, είναι το μόνο που χρειάζονται πραγματικά για να βάλουν όλα τα συναισθήματά τους στο τραπέζι. Μόλις μπορέσουν να πουν πραγματικά τα προβλήματά τους δυνατά, θα διαπιστώσουν ότι αισθάνονται πολύ πιο ανάλαφροι.

Λέων: Να θυμηθεί τα προσόντα του

Ενώ ο Λέων έχει συνήθως αρκετή αυτοπεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κακές μέρες. Ενώ γνωρίζει βαθιά μέσα του ποια είναι τα δυνατά του σημεία, είναι πολύ χρήσιμο για εκείνον να ακούσει από κάποιον άλλον μερικά κομπλιμέντα. Είναι μια υπενθύμιση ότι και οι άλλοι βλέπουν τα θετικά του και ότι δεν το έχει επινοήσει με το μυαλό του.

Παρθένος: Να επικεντρωθεί στο να κάνει την υπόλοιπη μέρα του όσο το δυνατόν καλύτερη

Αν και όλοι έχουν τις ευάλωτες στιγμές τους, οι Παρθένοι ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση όταν περνούν δύσκολες στιγμές. Ενώ θα μπορούσαν εύκολα να βυθιστούν στον πάτο, προτιμούν να παίρνουν τα ινία της την υπόλοιπη μέρα τους. Μπορεί να μην μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά μπορούν να κάνουν το καλύτερο από την υπόλοιπη μέρα. Θα αναλάβουν τον έλεγχο έως ότου τα πράγματα διορθωθούν για άλλη μια φορά.

Ζυγός: Θα βγει με φίλους

Οι Ζυγοί γενικά δεν θέλουν να μένουν μόνοι, αλλά αυτό γίνεται πιο ισχυρό όταν έχουν μια κακή μέρα. Χρειάζονται έναν ώμο για να στηριχθούν, κάποιον να τους πει ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα τα καταφέρουν. Ποιος θα τους βοηθήσει καλύτερα από τον καλύτερό τους φίλο;

Σκορπιός: Μία απόδραση

Μπορεί να είναι δελεαστικό για έναν Σκορπιό να κλειστεί στο σπίτι του όταν αντιμετωπίζει μια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο, ένας Σκορπιός ειλικρινά θέλει απλώς να κάνει ένα ταξίδι μόνος του – να πάει κάπου όπου κανείς δεν ξέρει το όνομά του ή ποιος είναι. Το μυαλό του χαλαρώνει κυρίως όταν μπορεί να μείνει μόνος σε ένα διαφορετικό μέρος για λίγο.

Τοξότης: Ένα ταξίδι… οπουδήποτε

Όταν ένας Τοξότης έχει μια κακή μέρα, θέλει απλά να φύγει. Δεν τον νοιάζει αν θα το κάνει μόνος του αλλά μπορεί να το κάνει και με παρέα, σημασία έχει να συμβαδίζουν τα θέλω τους. Τον ενδιαφέρει να εξερευνήσει άγνωστα μέρη, να καθαρίσει το μυαλό του και να εστιάσει σε πιο θετικά πράγματα από αυτά με τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει.

Αιγόκερως: Να επιβεβαιώνει τα επιτεύγματά του

Οι Αιγόκεροι μπορούν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους και τελικά να αντιμετωπίσουν τις κακές μέρες αρκετά συχνά. Κάθε φορά που όλα γίνονται δύσκολα, μια υπενθύμιση όλων των πραγμάτων που έχουν καταφέρει μπορεί να κάνει θαύματα για να αλλάξει τη διάθεσή τους. Αν μπορούν να ακούσουν κάποιον να επιβεβαιώνει τα θετικά τους, είναι μπόνους.

Υδροχόος: Να έχει κάποιον να συζητήσει μαζί του μία καινούργια φιλοσοφική θεωρία

Παρά το γεγονός ότι δεν τους αρέσει να το παραδέχονται όταν δυσκολεύονται, το αναγνωρίζουν. Τότε, το καλύτερο πράγμα είναι να μιλήσουν για άλλα θέματα που συμβαίνουν στον κόσμο.

Αν και μπορεί να ακούγεται καταθλιπτικό για κάποιους, ένας Υδροχόος το χρησιμοποιεί ως υπενθύμιση ότι ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τα δικά του ζητήματα και του δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσει πραγματικά μεγαλύτερες ιδέες και σύνθετες θεωρίες με παρέα αντί να τα σκέφτεται μόνος του.

Ιχθύες: Να έχει κάποιον απλά να τον τσεκάρει ότι όλα είναι καλά 

Οι Ιχθύες είναι βαθιά εναρμονισμένοι με τα δικά τους συναισθήματα καθώς και με τα συναισθήματα των γύρω τους. Όποτε, δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους και το κάνουν μόνοι τους. Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να τους συμβεί είναι να έχουν κάποιον να τους ελέγχει για να δει πώς τα πάνε.

Δεν θέλουν να ενοχλούν τους άλλους, αλλά αν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να μιλήσει μαζί τους σε μια κακή στιγμή, θα νιώσουν αμέσως καλύτερα.