Σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που έχουμε διανύσει και ακόμα διανύουμε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα μας, που μας στηρίζουν, που μας δίνουν όλο το κουράγιο που χρειαζόμαστε για δούμε τη θετική πλευρά της ζωής μας. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που όταν κλείνουμε τα μάτια μας και τους σκεφτόμαστε σχεδόν βουρκώνουμε από το πόσο τυχεροί νιώθουμε που υπάρχουν στη ζωή μας. Είναι ο σύντροφός μας που είτε βρίσκεται χιλιομετρικά μακριά είτε κοντά, είναι πάντα εδώ. Και τι ζητάμε; Μια αγκαλιά, μια γλυκιά κουβέντα, ένα ”όλα θα πάνε καλά”. Αυτή η φράση που όσα λίγα και εάν νομίζεις ότι σημαίνει εάν το καλοσκεφτείς σημαίνει τα πάντα.

Τι ζητάει λοιπόν το κάθε ζώδιο από τη σχέση του αυτήν την περίοδο; Τι χρειάζεται από τον σύντροφό του για να νιώσει καλύτερα;

Κριός

Χρειάζεται απλά μια ήρεμη παρουσία. Χρειάζεται να έχει δίπλα του τον σύντροφό του για να τον ηρεμήσει όταν όλα γύρω του καταρρέουν.

Ταύρος

Έχει ανάγκη από μια σταθερά. Χρειάζεται κάποιον που θα είναι εκεί για αυτόν, πάντα. Κάποιον που δεν θα χρειαστεί να τον φωνάξει, αλλά θα βρεθεί κοντά του την κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Αυτήν την περίοδο έχει μια ακατανίκητη ανάγκη για στοργή. Θέλει να έχει δίπλα του τον σύντροφό του, αφού είναι απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.

Καρκίνος

Χρειάζεται σιγουριά και επιβεβαίωση πως όλα θα πάνε καλά. Είναι πεπεισμένος πως ο κόσμος τελειώνει οπότε θέλει κάποιον να τον διαβεβαιώνει για το αντίθετο.

Λέων

Έχει ανάγκη από κάποιον που θα του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Κάποιον να του λέει πόσο όμορφος είναι ακόμα και εάν δεν έχει πάει κομμωτήριο για μήνες.

Παρθένος

Εκτός από σύντροφος ο Παρθένος θέλει να είσαι και φίλος του. Χρειάζεται κάποιον να τον κάνει να γελάει όταν όλα πάνε στραβά.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν έχει τόσο ανάγκη τη συναισθηματική βοήθεια. Έχει ανάγκη την πρακτική βοήθεια. Θέλει δίπλα του κάποιον που να μπορεί να λύσει όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που προκύπτουν αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Χρειάζεται απλά ένα ζευγάρι αυτιά να τον ακούνε. Ζητάει από τον σύντροφό του να είναι εκεί, ακόμα και απομακρυσμένα, και να ακούει τη γκρίνια του και όλες τις απαισιόδοξες σκέψεις του.

Τοξότης

Η ζωή για τον Τοξότη έχει γίνει τόσο δυσβάσταχτη που απλά θέλει κάποιον να τον αποπλανήσει ερωτικά για να ξεχαστεί. Ζητάει από τον σύντροφό του συχνότερο σεξ με σκοπό να λάβει τη χαρά και την ευχαρίστηση που τόσο έχει ανάγκη.

Αιγόκερως

Θέλει ο σύντροφός του να στέκεται δίπλα του σαν βράχος σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο. Θέλει κάποιον να τον στηρίζει τώρα που νιώθει πως δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο στον εαυτό του, όπως έκανε πάντα.

Υδροχόος

Έχει ανάγκη από ψυχαγωγία. Χρειάζεται κάποιον δίπλα του που να τον κρατά απασχολημένο έτσι ώστε να μην περιπλανιέται το μυαλό του σκοτεινές σκέψεις.

Ιχθύς

Το μόνο πράγμα που ζητάει ένας Ιχθύς αυτήν την περίοδο από τον σύντροφό του είναι μια αγκαλιά. Ακούγεται απλό αλλά ο Ιχθύς νιώθει πως η επαφή είναι αυτό που στερήθηκε περισσότερο και αυτό που τον κάνει να αισθανθεί αμέσως καλύτερα.

featured photo: unsplash.com/@junebugsir