Το πορτοκαλί αυτόν τον χειμώνα έχει έντονη παρουσία στη μόδα. Πήραμε έμπνευση από τις street style εμφανίσεις και μοιραζόμαστε μαζί σου ιδέες για το πως θα το φορέσουμε.

Θα συνδυάσουμε αποχρώσεις

Μη φοβάσαι να μπερδέψεις αποχρώσεις του πορτοκαλί μεταξύ τους. Αυτό της ”κολοκύθας” μαζί με το έντονο μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με καφέ αξεσουάρ, ταρταρούγα ή βουργουνδί λεπτομέρειες.

Θα το φορέσουμε σε ζιβάγκο

Η εκδοχή της neon απόχρωσης σε ζιβάγκο είναι η πρόταση για συνδυασμό με γήινα χρώματα και μαύρο.

Mix Prints + Trends

Όλα μπορούν να λειτουργήσουν αν έχεις αυτοπεποίθηση. Δοκίμασε ένα πανωφόρι με πορτοκαλί λεπτομέρειες μαζί με animal print. Το είδαμε με animal print midi φούστα και το εμπιστεύομαστε τυφλά.

Στα αξεσουάρ

Color-block με πράσινο-πορτοκαλί. Κυρίως σε αξεσουάρ από δέρμα.

Με χρυσό

Ας μιλήσουμε για το easy glam: Ζεστοί τόνοι και χρυσό. Είναι χειμωνιάτικος συνδυασμός που μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε γιορτινές εξόδους. Εμπνευστήκαμε από το παρακάτω outfit και μας άρεσε πολύ η ιδέα τις gold pleated φούστας με το πουλόβερ, τα μαύρα sneakers και τα χρυσά αξεσουάρ.

Με minty green

H ιδέα να συνδυάσουμε την έντονη απόχρωση του πορτοκαλί με την παλ απόχρωση του minty green είναι εξαιρετική.

Με πολλά χρώματα μαζί

Βάλε πολλά χρώματα μαζί και επιβεβαίωσε ότι μπορείς να το υποστηρίξεις. Αγαπήσαμε τη φούστα με color block σκακιέρα και έντονα πορτοκαλί πανωφόρια. Διάλεξε ήσυχα αξεσουάρ και πειραματίσου μόνο με ένα από τα αξεσουάρ σου πχ τα γυαλιά.

Tangerine Trench

Εκμεταλλεύσου τη μοναδικό τάση του trench coat και επίλεξε ένα σε μανταρινί. Συνδύασε το με λευκές μπότες. Utter perfection.