Είναι καιρός που το ένα πτυχίο μετά το άλλο κλείνει τον κύκλο του και εκτός από πολύ περήφανη σε κάνει να θες να τρέξεις στα μαγαζιά (να το πεις duh!) να διαλέξεις τα ρούχα που μέσα τους θα νιώθεις βασίλισσα. Έχοντας περάσει από αυτή τη θέση καιρό πριν και έχοντας δει  αρκετά, η συμβουλή που μπορώ να συντάξω στα γρήγορα είναι ότι, είτε οι επιλογές σου συγκεντρώνονται όλες σε ένα φόρεμα ή σε κάτι πιο trendy κοίταξε να σε χαρακτηρίζουν και να μπορείς να κινηθείς με άνεση και ‘φινέτσα’ μέσα στο χώρο.

Τι θα φορεσεις στην αποφοιτηση savoir ville (2)

Τι θα φορεσεις στην αποφοιτηση savoir ville (3)

Το φόρεμα, μακρύ ή κοντό, αέρινο ή στενό -preppy, λευκό ή λουλουδάτο είναι πάντα στις πιο σίγουρες και κομψές επιλογές που χαρίζουν απλόχερα πόντους στυλ στο μονοπάτι των χαιρετισμών και στις αναμνηστικές φωτογραφίες που δεν θα χορταίνεις να κοιτάς.

Τι θα φορεσεις στην αποφοιτηση savoir ville (4)

Για τον ίδιο σκοπό δουλεύει και η φούστα, που μπορεί να είναι ουδέτερη ή να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με όλα τα υπόλοιπα να ακολουθούν σιωπηλά. Μόνο να είσαι σίγουρη πως έχεις διαλέξει μία που σε κολακεύει αφού εύκολα μπορείς να πέσεις στη παγίδα του λάθους νούμερου και να μη σ’ αφήσει να χαρείς τη μέρα.

Τι θα φορεσεις στην αποφοιτηση savoir ville (5)

Το έντονο χρώμα είναι και πάλι παρόν αυτό το καλοκαίρι που αν δεν το περίμενες να σταθεί επάξια σε μια τέτοια περίσταση, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις κοιτώντας τις παραπάνω φωτογραφίες. Μια επιλογή που δεν αγαπά πολύ το φορτωμένο μακιγιάζ και αξεσουάρ αλλά γίνεται φίλος με ο,τι πιο απλό έχεις ήδη στη ντουλάπα σου να προσθέσεις.

Τι θα φορεσεις στην αποφοιτηση savoir ville (1)

Πολλές είναι οι φορές που αγάπησα ένα λιγότερο ladylike look και περισσότερο αγορίστικο και εδώ είναι μια στιγμή που θα δείξεις πως έχει κι αυτό επάξια θέση δίπλα σε όλα τα υπόλοιπα (και μεταξύ μας) αναμενόμενα. Επένδυσε σε μια ολόσωμη φαρδιά φόρμα ξεχωρίζοντας τα παπούτσια αλλά και ένα σακάκι που θα το φορέσεις ως φόρεμα αν ενδείκνυται ή με τη βερμούδα στο ίδιο χρώμα.

Καλή σταδιοδρομία!