Τι σημαινει να εισαι Ιχθυς Savoir Ville

Τι εννοείς δεν υπάρχουν μονόκεροι, ιππότες και κάστρα; Βασικά, εννοείται πως υπάρχουν και το καταλαβαίνεις αμέσως εάν μιλήσεις λίγα μόνο λεπτά με ένα Ιχθύ. Μιλάμε για το ποιο ονειροπόλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Όπως μιλάμε και για τα άτομα που δεν έχουν καμία αίσθηση του μέτρου σε ότι αφορά συναίσθημα, έρωτα, αγάπη, καταχρήσεις, διασκέδαση, ξόδεμα χρημάτων… και ωχ, τι είπα τώρα!

Αλλά ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο μέσα σε όλο αυτό; Ότι δεν υπάρχει manual για να διαχειριστείς έναν Ιχθύ. Ό,τι διαβάσεις και ό,τι σου πουν θα είναι αρκετά μακριά από την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, την δική του πραγματικότητα,η οποία είναι μίλια μακριά από των υπολοίπων θνητών. Γιατί μιας και το φερε η κουβέντα, ξέχασα να σας πω ότι δεν είμαστε οποίοι και οποίοι και δεν έχουμε καμιά σχέση με του υπολοίπους ανθρώπους

Το χειρότερο που μπορεί να μας κάνει κάποιος είναι να πληγώσει τον συναισθηματικό μας κόσμο, γκρεμίζονται όλα, κλάμα χαρτομάντιλα, καναπές, κουβερτούλα. Το ζούμε το δράμα μας κανονικότατα και με το νόμο κάθε ρομαντικής κομεντί   που έχουμε δει και εννοείται πως πάντα φταίει ο άλλος αφού ένας Ιχθύς δεν έχει ποτέ άδικο.

Από την άλλη, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ένα Ιχθύ είναι να τον πας κάπου με θέα τη θάλασσα, καλή μουσική και φυσικά, καλό φαΐ καθώς μιλάς ακατάπαυστα. Μαζί του.

Ένας Ιχθύς σου αφήνει πάντα το περιθώριο να διαλέξεις εαν θέλεις να είστε μια ζωή μαζί, να γίνει χαλί να τον πατήσεις ή εάν θες να τον δεις πιο ψυχρό από ποτέ. Είναι και αυτή η διπολικότητα που μας διακατέχει, ας μην ξεχνιόμαστε.