Το Instagram μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές και ρόλους στην ζωή του καθενός μας, αλλά στο τέλος της ημέρας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πως μπορεί να αποτελεί ένα μέσο για να δημιουργείς ένα δυναμικό προφίλ για τον εαυτό σου ή την επιχείρησή σου. Μέσα σε μικρά τετραγωνάκια, μπορείς να αποφασίσεις εσύ ποιος θα είσαι. Κάτι σαν να μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Έτσι, για χάρη του δικού σου λογαριασμού στο Instagram ήρθε η ώρα να το πας στο επόμενο level. Παρακάτω, θα βρεις 4 λάθη που κάνεις ενώ θα έπρεπε να τα αποφεύγεις και πως να τα διορθώσεις.

1. Περιμένεις όλα να είναι τέλεια

mahzedahrfood_07-1280x854

Η φωτογραφία και το styling έχουν να κάνουν καθαρά με την καθημερινή τριβή που έχεις με το αντικείμενο. Αν δε το εξασκήσεις, ίσως να μην το τελειοποιήσεις ποτέ. Γι’ αυτό λοιπόν, όπως και στη ζωή πρέπει να μάθεις ότι καμιά φορά η ατέλεια, είναι κάτι τέλειο.

2. Να ποστάρεις δέκα φορές την διαφορετική version της ίδιας φωτογραφίας

featured-nyc-foodie-darling

Εκτός αν το Instagram σου έχει ένα συγκεκριμένο θέμα όπως για παράδειγμα το all flat lays. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις φρόντισε να δημιουργήσεις μια συλλογή φωτογραφιών που να είναι ζωντανή  και να αλληλεπιδρά με τους followers σου.

3. Να είναι όλα σε ίσια γραμμή

4-things-that-zap-your-creativity-on-instagram-darling5

Εκείνες οι εικόνες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου είναι οι ίδιες που κινούνται μέσα στο οπτικό σου πεδίο. Για να αποφύγεις στατικές λήψεις, πείραξε λίγο τα αντικείμενα στον χώρο και δημιούργησε ένα ’S’. Θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό και χωρίς καμία προσπάθεια τέλειο.

4. Να χρησιμοποιείς το ίδιο φίλτρο σε όλες τις φωτογραφίες σου

darling-insta-4

Στην προσπάθειά σου να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με κοινή αισθητική, μπαίνεις στον πειρασμό να χρησιμοποιείς συνέχεια το ίδιο φίλτρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουν όλες οι λήψεις σου τον ίδιο φωτισμό, κάτι που σημαίνει πως το φίλτρο αυτό δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού, μπορείς να ψάξεις μερικά φίλτρα και φυσικά, να κάνεις τις δικές σου ιδανικές συνθήκες από την κατηγορία με εικονίδιο τον τροχό.

 Διάβασε επίσης, Οσα δεν πρεπει να ποσταρεις στο Instagram και Πως να δημιουργησεις το τελειο Instagram ως Foodie που εισαι