Τα παιδιά που έχουν γονείς αστέρες του Hollywood, πάντα θα έχουν στην πλάτη τους αυτό το “βάρος” του απογόνου και το όνομά τους θα συνδιάζεται πάντα με το όνομα της μητέρας ή του πατέρα του. Και έτσι φαίνεται ότι γίνεται και στην περίπτωση της Sofia Richie.

Τι ξέρουμε όμως για αυτήν πέρα του ότι είναι κόρη του Lionel Richie, αδερφή της Nicole Richie και πρώην κοπέλα του Justin Bieber;

www.remixmagazine.com

Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, στην μουσική

Με πατέρα έναν διάσημο μουσικό, δεν αποτελεί έκπληξη η ενασχόλησή της με το αντικείμενο. Ο πατέρας της άλλωστε ήταν αυτός που της έμαθε να παίζει πιάνο. Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί, το τραγούδι ήταν από πάντα το πάθος της. Επίσης, πήρε αρκετή βοήθεια από τον άντρα της αδερφής της, τον τραγουδιστή των Good Charlotte, Joel Madden.

nicole-richie-joel-madden-sofia-richie

Αγαπά το Instagram

H Sofia είναι ενεργό μέλος του Instagram και αρκετά συχνά ανεβάζει snaps και throwback φωτογραφίες τις οποίες μοιράζεται με τους 2,3 εκατομμύρια followers της. Όπως έχει πει στο People Magazine,”στο Instagram απλά ανεβάζεις ένα δείγμα από αυτά που σου αρέσουν να κάνεις. Δείχνεις μια μικρή εικόνα από την ζωή σου”.

  Eίναι η επόμενη fashionista Ασχολείται με το modelling από το 2014 και από τότε μέχρι σήμερα την έχουμε δει σε πολλα εξώφυλλα περιοδικών. Η Stella McCartney την επέλεξε προσωπικά για το Met Gala το 2015 ενώ η Madonna την έκανε το πρόσωπο της καμπάνιας της με τα ρούχα Material Girl. Έχει περπατήσει και στην πασαρέλα για την Dolce & Gabbana. Θέλει να ακολουθήσει την δική της γραμμή μόδας και να αντιμετωπιστή ως αληθινή fashionista και όχι σαν ένα μικρό κοριτσάκι του modelling. 74d38e01d8abd6cf88224c8de4a2bde7