Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, επιτέλους ήρθε η άνοιξη! Εκτός από το ότι φέρνει μυρωδάτα ανθισμένα δέντρα και πιο ευχάριστες θερμοκρασίες, το καλοκαίρι μας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει ακριβώς με την έναρξη της εποχής του Κριού (ζώδιο «μυητής» κατ’ εξοχήν) και τη νέα αστρολογική χρονιά.

Αυτή τη σεζόν, η ορμή και η αποφασιστικότητά μας θα είναι στην κορυφή και θα νιώθουμε έτοιμοι να κάνουμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας. Η ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς θα μας ωθήσει πέρα από τα όριά μας και θα μας παρακινήσει να προχωρήσουμε με τις ιδέες μας.

Αν η εποχή των Ιχθύων μας έδωσε τα εργαλεία για να σκεφτούμε δημιουργικά και πώς να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας, η εποχή του Κριού είναι η ιδανική στιγμή για να τα κάνουμε όλα πράξη. Ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο εστιάζει στον εαυτό μας, στις επιθυμίες μας και μας ενθαρρύνει να βρούμε έναν τρόπο να τις ικανοποιήσουμε, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όλο και περισσότερο στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ο Κριός είναι ένα δυνατό, θαρραλέο, μαχητικό και αποφασιστικό ζώδιο. Όταν μιλάμε για τον Κριό, ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που μας έρχονται στο μυαλό είναι η ανταγωνιστικότητά του, που συχνά θεωρείται αρνητικό στοιχεία. Στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Λίγος εγωισμός μπορεί να φανεί χρήσιμος όταν σκοπεύουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Οπότε, για αυτή τη φορά τουλάχιστον, βάλε πρώτα τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

Αυτή η εποχή του Κριού μας δίνει επίσης δύο σημαντικές ημερομηνίες ορόσημα: στις 23 Μαρτίου ο Άρης φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων για να μπει στον Καρκίνο. Προσοχή στην ανυπομονησία και τις παθητικές-επιθετικές αντιδράσεις που δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Πάρε μεγάλες ανάσες τουλάχιστον μέχρι τις 6 Απριλίου που θα είναι η Πανσέληνος του μήνα στον Ζυγό, το πιο προσανατολισμένο στις σχέσεις ζώδιο από όλα.

Τέλος, μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου! Η αυτοαγάπη είναι ένα από τα κύρια θέματα αυτού του μήνα, επομένως επωφελήσου από το δυνατό πνεύμα του Κριού και άφησε τον εαυτό σου να λάμψει.

Μερικές διασημότητες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού είναι η Sarah Jessica Parker, η Lady Gaga, ο Pharrell και η Kourtney Kardashian. Τι τους ενώνει; Είναι χαρισματικοί, ηγετικοί, με ωραίο χαρακτήρα και δυνατή και καθαρή φωνή.