Το ένα πράγμα που χρειάζεται να προσθέσεις στην πρωινή σου ρουτίνα

Το ένα πράγμα που χρειάζεται να προσθέσεις στην πρωινή σου ρουτίνα

Ρίξε το φταίξιμο στο πολύ αλάτι του βραδινού γεύματος. Ρίξε το φταίξιμο στα ποπ κορν. Στη συγκίνηση που σου προκάλεσε η χθεσινή ταινία ή στα δύο παραπάνω ποτά που ήπιες με την παρέα σου. Ό,τι και να φταίει, εσύ ξύπνησες με πρησμένο πρόσωπο και προφανώς χρειάζεται κάποια αλλαγή η πρωινή ρουτίνα σου.

Στο μεταξύ, σίγουρα δοκίμασες όλα τα γνωστά tricks για να ξεφορτωθείς αυτή την αίσθηση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Φέτες αγγουριού κάτω από τα μάτια, πλύσιμο προσώπου με κρύο νερό. Jade rollers και σε κάποιες περιπτώσεις απευθείας επίσκεψη στο γυμναστήριο. Ελπίζοντας ότι αν ιδρώσεις με κάποιο τρόπο θα εξαφανιστούν όλα.

Πάντως σύμφωνα με τη Reneé Rouleau, μια αισθητικό που επιλέγουν αρκετοί celebrities -μια εξ'αυτών και η Demi Lovato- η λύση είναι απλή.

Η ειδικός δήλωσε στο Pure Wow ότι την επόμενη φορά που θα ξυπνήσεις πρησμένη, έχεις να κάνεις ένα πράγμα: Ένα ζεστό μπάνιο. Αμέσως.

allure.com

"Ένα ζεστό μπάνιο το πρωί διαστέλλει τα λεμφικά αγγεία και βοηθά στην αποστράγγιση των υγρών από το πρόσωπό σου. Σε συνδυασμό με τη θερμότητα που βοηθάει την κυκλοφορία, η ένταση του νερού μπορεί να ενισχύσει την απομάκρυνση των περίσσιων υγρών από τα μάτια σου".

Δεν ξέρουμε για σένα, πάντως σε εμάς ένα ζεστό μπάνιο το πρωί ακούγεται πολύ πιο δελεαστικό από το να πλύνουμε με κρύο νερό το πρόσωπό μας. Δηλαδή, σοβαρά; Ακόμα δεν ανοίξαμε τα μάτια μας.


featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.