Έρχεται εκείνη η στιγμή, που δεν έχεις ανεβάσει κάτι στο Instagram για μια περίπου εβδομάδα. Δεν σου αρκεί να παρακολουθείς τις φωτογραφίες των άλλων και να πατάς καρδούλες. Θέλεις και εσύ τα δικά σου like. Αλλά η καθημερινότητα σου πολλές φορές δεν είναι ιδιαίτερα φωτογενής. Βρίσκεσαι σε αδιέξοδο.

Σου προτείνουμε μερικές ασφαλείς και αλάνθαστες προτάσεις για τις περιπτώσεις που έχεις στερέψει από ιδέες.

Φαγητό

Τι θα έλεγες να επωφεληθείς από τη μαγειρική σου, εις διπλούν; Δηλαδή να μαγειρέψεις κάτι να φας, αλλά πριν να το φωτογραφήσεις; Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως #avocadoontoast που είναι πολύ δημοφιλές ή και μια απλή χωριάτικη με το κατάλληλο background. Αν πάλι βαριέσαι να μαγειρέψεις, πάρε μια φίλη σου και βγείτε έξω. Για brunch, για μεσημεριανό ή βραδινό ακόμη και για ένα παγωτό ή καφέ, ο,τι θέλεις αρκεί να φτιάξεις το κατάλληλο set up.

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι επίσης ένα δημοφιλές hashtag. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην έχουμε τα Flower Markets του εξωτερικού, με τις vintage ταμπελίτσες που αναφέρουν την τιμή, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να επισκεφτείς το ανθοπωλείο της γειτονιάς σου, ένα θερμοκήπιο ή ακόμη και μια ανθοκομική έκθεση και να προμηθευτείς όμορφα λουλούδια ανάλογα με την εποχή και να τα φωτογραφήσεις είτε στο χώρο του σπιτιού σου ακόμα και επί τόπου αν είναι το περιβάλλον ιδανικό. Αν είσαι τυχερή και ο μπαμπάς σου έχει κήπο, τότε τα πράγματα αυτομάτως γίνονται ευκολότερα.

Φτιάξε μόνη σου το σκηνικό με τα αγαπημένα σου προϊόντα

Εντάξει, πρόκειται για μια ιδέα που είναι λίγο παρωχημένη, αλλά αυτές τις φωτογραφίες λατρεύουμε να τις βλέπουμε και είναι πολλές φορές πηγές έμπνευσης. Μια κρέμα χεριών, ένα διακοσμητικό πιατάκι, 2-3 κοσμήματα, ένα άρωμα, ένα βιβλίο αποτελούν ιδανικό συνδυασμό και αν όλα αυτά δένουν αρμονικά (χρώμα, μέγεθος) τότε το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει με αρκετά likes.

Selfie

Λίγο φυσικό φως χρειάζεσαι και αυτό είναι όλο. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι βαμμένη, ούτε να επιχειρείς διαφορετικό μοιραίο ύφος σε κάθε λήψη προκειμένου να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Απλά αν νιώθεις όμορφα βγάλε μια «αυθόρμητη» selfie, κάνοντας τους φίλους σου να δουν εσένα στη φωτογραφία και να πατήσουν κατευθείαν την καρδούλα. Μην το παρακάνεις όμως!

#TBT

Κλασικό και αγαπημένο το #tbt. Ψάξε στο αρχείο σου και βρες μια όμορφη φωτογραφία που δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της στο Instagram. Πάντα θα υπάρχει. Από ένα ταξίδι, από μια ευχάριστη ανάμνηση. Στιγμές  που αξίζει να τις θυμάσαι πού και πού και να περιμένεις με ανυπομονησία τις επόμενες.

Σύστησε στους followers σου ένα ζωάκι

Όλοι αγαπάμε τους σκύλους, τις γάτες, τα χαμστεράκια, τα σκιουράκια. Όλα τα ζώα και κατοικίδια, δικά μας ή των φίλων μας.

Διάβασε ακόμα: Ποια είναι η Violette και γιατί το Instagram είναι obsessed μαζί της
featured photo: thehautepursuit.com